Gratis masterclass ‘Be your brand’

Wat voor branding foto’s passen bij mij als ondernemer?

Je wilt opvallen met je branding foto's, maar je weet niet hoe

Veel coaches komen bij mij, omdat ze creatieve branding foto’s willen. Ze willen foto’s voor hun bedrijf die meer impact maken en meer gevoel overbrengen door middel van emoties. En foto’s die ook echt passen bij wie zij zijn. 

Willen opvallen met jouw branding foto’s kan spannend en kwetsbaar voelen. Want je laat je echte ik zien aan de buitenwereld. Maar ik geloof ook dat dat de enige manier is om authentiek te ondernemen. Om je echte ik te laten zien met al jouw persoonlijkheden. 

Toen ik aan het begin kwetsbaar was online met mijn foto’s en teksten voelde dat ook heel kwetsbaar. Maar er kwamen daardoor zulke mooie, lieve vrouwen op mijn pad die zich herkenden in mijn verhaal of op dezelfde manier naar dingen keken als ik. Waardoor ik mijn werk ook nog veel leuker begon te vinden, want ik werkte met gelijkgestemden.

Hoe blijf je dicht bij jezelf?

Het begint allemaal bij de waarde van jezelf in zien. Jezelf accepteren. Meningen van andere mensen proberen los te laten, En je eigen gevoel te volgen.

Je mag er zijn en jezelf laten zien op een manier dat jij bent. Dat bij jou en jouw doelgroep past. Vertellen wat jij belangrijk vindt en waarom jij bepaalde dingen doet. En wanneer je dat gaat doen, maak je je ook meer onderscheidend. Dan ben je een personal brand. Gaan mensen jou kiezen om wie jij bent. Word je een gunfactor.

Hoe bepaal je wat voor foto's bij jou passen?

Begin bij de basis. Hoe wil jij overkomen? Welk gevoel wil jij overbrengen wanneer mensen voor het eerst jouw foto’s zien op jouw website, Instagram of Facebook? Is dat een gevoel van veiligheid? Warmte? Vrolijkheid? Professioneel? Krachtig? Of misschien een mix van deze verschillende dingen? 

En welke mensen wil je aanspreken? Wat vind die doelgroep belangrijk om te zien van jou om te bepalen of ze met jou willen werken? Over welke onderwerpen schrijf jij? En wat voor foto’s kunnen daarbij passen?

Wanneer je de basis weet kan je vanuit daar bepalen wat voor foto’s daarbij passen. Welke locatie de passende sfeer overbrengt, welke kleding past bij wat je wilt uitstralen en wat voor emoties je kunt laten zien. Je hoeft dit natuurlijk niet alleen te doen. Om je hierbij te helpen heb ik iets heel erg tofs voor je. Kijk snel verder!

Wat voor personal branding foto's passen bij mij en mijn bedrijf?

Wil je ook meer impact maken?

Ik ben Anouk, 30 jaar en ben personal branding fotograaf. Ik ben nu bijna 4 jaar ondernemer en haal voor het grootste gedeelte mijn klanten uit Instagram. Door mijzelf als personal brand neer te zetten trek ik de juiste mensen aan. Wat mijn werk extra leuk maakt. Want je bent niet voor niks ondernemer geworden toch? Je wilt werken met de mensen die bij jou passen. En dat gun ik jou ook!

24 januari 2023 geef ik een gratis masterclass over hoe je personal branding foto’s in kunt zetten voor jouw bedrijf.

 Dit levert de masterclass je op:

Mee doen? Schrijf je hier in!

Deze masterclass gaat jou helpen om bewuster zichtbaar te zijn en te leren hoe je meer impact maakt en de juiste mensen aan kan trekken.

24 januari 2023 10:00 via Zoom

Inschrijven masterclass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk