Deprecated: Required parameter $settings follows optional parameter $video_id in /home/u112878p123251/domains/anoukstrijbos.nl/public_html/wp-content/plugins/premium-addons-for-elementor/widgets/premium-media-wheel.php on line 2017
Gratis masterclass 'Personal branding foto's inzetten voor je bedrijf'

Wat is personal branding?

Wat is personal branding?

 

Personal branding, wat is dat nou precies?

Aangezien nog niet zoveel mensen weten wat personal branding precies inhoud wilde ik hier een blog over schrijven. Personal branding is jezelf als merk neerzetten. Denk daarbij aan jouw verhaal, jouw missie, kernwaarden, kleuren en uitstraling. Door deze manier toe te passen trek je jouw ideale klant aan en onderscheid je je van de rest. Personal branding is een gevoel overbrengen, maar ook mensen laten zien wie jij bent naast jouw werk. Zodat jij de gunfactor krijgt en mensen echt jou kiezen om wie jij bent als personal brand.

 

Wat personal branding voor jouw bedrijf kan betekenen

Toen ik net startte als fotograaf, liet ik niet veel mijn gezicht zien en waren de teksten die ik schreef vaak heel algemeen. Ik liet vooral mijn fotografie zien, maar niet mezelf. Maar ik wist dat als ik mezelf zou laten zien, mij meer zou onderscheiden. Dus ging ik personal branding toepassen in mijn foto’s en in mijn teksten en huisstijl. Ik zorgde voor één duidelijke stijl, liet foto’s zien waarin mijn persoonlijkheid te zien is en vertelde wie ik was en wat ik belangrijk vond. Ik nam mensen mee in mijn leven, waardoor ze mij leerde kennen. En doordat mensen mij beter leerde kennen konden ze ook beter bepalen of ze wel of niet bij mij een fotoshoot wilden laten doen. En zo begon ik ook de mensen aan te trekken die wel bij mij pasten. Die wel een connectie voelden. Die echt mij kozen om mij en niet alleen om mijn werk als personal branding fotograaf.

 

Hoe kan ik personal branding inzetten voor mijn bedrijf?

Misschien vind jij het nog lastig hoe je het in je bedrijf kan toepassen. En daar kan ik jou een stukje op weg helpen. Je kan bij mij namelijk elke 2 weken kans maken op een gratis personal branding gesprek. Waarbij ik een kijkje neem in jouw bedrijf en tips en tricks meegeef, zodat jij beter weet hoe je jezelf neer kan zetten. Hoe je je kunt onderscheiden, hoe je zichtbaar wilt zijn dat helemaal bij jou past. Ik geef je meteen een paar tips mee, zodat je er meteen mee aan de slag kan.

 

Wil jij ook kans maken op een gratis personal branding gesprek met mij?

Klik dan hier

 

Ik ben personal branding fotograaf en daarbij neem ik jouw persoonlijkheid als uitgangspunt

Wie ben jij, waar houd je van en wie is jouw ideale klant? Al deze dingen zijn belangrijk om personal branding in te zetten voor jouw bedrijf. Samen bekijken we welke locatie bij je past, welke kleuren je terug wilt laten komen en welke emoties we willen laten zien. En bij emoties denken sommige mensen meteen aan huilen. Maar we kunnen heel veel verschillende emoties laten zien: bang, gefrustreerd, onzeker, vrolijk, gelukkig, vrij. En bij deze emoties kan je hele mooie verhalen schrijven, waardoor beeld en tekst super krachtig zijn. Want het versterkt elkaar. Waardoor je écht impact maakt en op gaat vallen tussen anderen. Laat mij jou helpen aan authentieke foto’s waarin jouw persoonlijk te zien is en jouw ideale klant mee aanspreekt. Deze personal branding fotoshoot is gemaakt voor Madelon. We hebben een combinatie gekozen van krachtige en kwetsbare foto’s, met warme tinten die bij haar huisstijl passen in een omgeving wat bij de ondernemer past.

Foto’s voor Gewoon Madelon – https://gewoonmadelon.nl/

Fotolocatie –  De zoete geest http://www.zoetegeest.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk