Gratis masterclass 'Personal branding foto's inzetten voor je bedrijf'

Waarom zou je zelfportretten inzetten voor jouw bedrijf?

Waarom zou jij zelfportretten inzetten voor jouw bedrijf?

Er kunnen verschillende redenen zijn voor jou om zelfportretten te maken:

  • Je wilt over je zichtbaarheidsangst komen
  • Je wilt zelfverzekerder voor de camera staan en weten wat je moet doen
  • Je bent fotograaf en wilt op elk moment portretfoto’s kunnen maken
  • Je wilt een verhaal leren vertellen in fotografie
  • Je hebt geen budget voor een fotograaf en wilt het zelf doen
  • Je wilt je gevoel leren uiten door middel van fotografie
 

Wat zou jouw reden kunnen zijn?

Waarom ik als fotograaf zelfportretten maak

Fotografie is bij mij begonnen met zelfportretten. Het was voor mij een manier om mijn stijl te ontdekken, te leren fotograferen en mezelf beter te leren kennen. En nog steeds pas ik zelfportretten toe in mijn bedrijf. Voor wanneer ik een verhaal wil vertellen. Of wanneer ik voel dat ik iets wil creëren. Wanneer het licht prachtig is. 

Voor creatieve mensen is dat geloof ik heel belangrijk. Wanneer de creativiteit stroomt, het moment te pakken. En dat kan je doen met zelfportretten, want jij bent je eigen model!

Online meer leren over fotografie en zelfportretten maken

Wil jij leren hoe je zelfportretten maakt?

Ik heb een cursus gemaakt waarin ik jou ga leren hoe je prachtige zelfportretten maakt voor jouw bedrijf. Je leert hoe je een verhaal verteld, emoties kunt laten zien, hoe je kunt poseren en foto’s kunt inzetten voor jouw bedrijf. Zodat jij straks met meer zelfvertrouwen zichtbaar gaat zijn online! Wil je daar meer informatie over? Klik dan hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk