Download gratis e-book 8 TIPS VOOR BETERE SELFIES

Waarom zou ik mij kwetsbaar opstellen online?

Waarom zou ik mij kwetsbaar opstellen online?

Kwetsbaar opstellen, dat is iets wat veel mensen moeilijk vinden. Je bent er vroeger misschien wel door gepest of is er misbruik van gemaakt. We zijn allemaal mensen met bagage en dat heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn. En dat hoeft niet iets te zijn om voor te schamen, maar juist om trots op te zijn met hoe je er nu mee om gaat. Ik vind kwetsbaarheid een mooi iets, want door je kwetsbaar op te stellen krijg je echte connecties met mensen. Samen tot een kern komen waarbij we elkaar misschien wel kunnen helpen of inspireren. Vroeger was ik best gesloten. Wanneer er een ruzie was in de familie rende ik vaak naar boven toe. Vooral niet praten over wat je dwars zit, want daar had ik echt geen zin in. Maar toen werd ik ouder en gelukkig ook wat wijzer. Ik merkte dat het juist goed is om uit te spreken waar je mee zit. En ik heb nu veel diepere connecties gekregen met mensen door mij ook open te stellen voor kwetsbaarheid. En dat stukje kwetsbaarheid, dat stukje wat jou heeft gemaakt tot wie jij nu bent, dรกt wil ik vastleggen. Jouw verhaal, wat zo uniek is, dat mag gezien en gehoord worden. Want het heeft je sterker gemaakt en jou nu op een bepaalde manier in het leven gezet. En ja, dat willen andere mensen horen. Ja, daar zitten mensen op te wachten. Want jij kan hun helpen ter inspiratie. Een andere kijk op het leven te geven. Het word tijd om het echte leven te laten zien en niet alleen de mooie kanten of alleen vertellen wat je doet. Het is belangrijk juist te vertellen waarom je een bepaald pad bent gaan volgen, want zo zullen mensen ook sneller een connectie met je voelen. Ik hoop dat dit jou aan het denken heeft gezet om niet meer alleen de mooie kanten van je leven te laten zien. Maar juist ook de momenten dat je het moeilijk had en hoe je daar mee om bent gegaan.

Ook leuk

Deel deze blog