Ik krijg regelmatig berichtjes dat een ondernemer een paar foto’s wilt voor haar nieuwe website. Het gaat dan om een stuk of 5 foto’s. Maar waarom zou je het niet in één keer goed doen? Want de foto’s kan je op zoveel verschillende manieren gebruiken! De foto’s kan je gebruiken voor Instagram, Facebook, Linkedin, funnel, e-book, cursus, advertentie en website. En dan ben je al snel door de 5 foto’s heen, geloof mij!

Daarnaast maak ik niet ‘zomaar’ een paar mooie foto’s. Ik wil echte personal branding foto’s maken die helemaal bij jou persoonlijkheid en ideale klant past, zodat ze extra waardevol zijn. Zo heb je één stijl en één verhaal in al je online zichtbaarheid. En dat gaat zorgen voor herkenning bij de mensen die je aan wilt trekken.

Hoe ik dat doe? Jouw persoonlijkheid als uitgangspunt gebruiken. Jou zo goed leren kennen om echt een verhaal te vertellen in de foto’s. Want we hebben allemaal een verleden en een reden waarom we nu doen wat we doen. En dat alles maakt jouw bedrijf uniek!