Download gratis e-book 8 TIPS VOOR BETERE SELFIES

Voordelen van een fotoshoot met visagie

Voordelen van een branding fotoshoot met visagie

 

Waarom ik als fotograaf een visagiste aanbeveel

Wanneer je op de foto gaat wil je er op je best uit zien. Je wilt geen stress, voordat je de fotoshoot in gaat omdat je haar of make-up niet mee wilt werken. Want de fotoshoot zelf vind je waarschijnlijk al spannend genoeg. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je huid er mooi en gezond uit ziet op de foto. Geen glans op je voorhoofd bijvoorbeeld. En daarom werk ik samen met twee vaste visagistes. Zij kijken per persoon hoe de ogen het mooiste uitkomen en wat voor look je zelf ook wilt. Draag je normaal niet of nauwelijks make-up? Dan zullen ze zorgen dat je er natuurlijk uit ziet. En je haar word natuurlijk ook mooi gedaan, want je zelf misschien nooit had gekunt.

 

De voordelen van een fotoshoot met visagie

  1. Geen stress
  2. Meer zelfvertrouwen
  3. Sprankelender op de foto
  4. Assistent tijdens fotoshoot

 

Visagie bij een fotoshoot boeken zorgt voor minder stress en meer zelfvertrouwen

Toen ik mijn fotoshoot aanbod wilde neerzetten bedacht ik mij dat ik mijn klanten zoveel mogelijk wil ontzorgen. Doordat ik zelf ook vaak op de foto ben geweest weet ik hoeveel erbij kwam kijken. Dus ik besloot met vaste visagistes te werken. Ik weet wat ze voor werken leveren en hoe ze samenwerken met klanten. En het zijn twee enorme lieve visagistes waar ik graag mee samenwerk. Elke klant is blij dat ze visagie bij de fotoshoot heeft bijgeboekt, omdat het zorgde voor een prachtig eindresultaat en meer zelfvertrouwen gaf. En daar doe ik het natuurlijk voor. Dat jij door de fotoshoot ook meer zelfvertrouwen krijgt. En ziet hoe prachtig je bent. 

 

Visagiste assisteert bij fotoshoot

Wist je dat je ook een optie hebt bij mij om de visagiste in te huren voor tijdens de fotoshoot? Voor als je haar bijvoorbeeld is uitzakt, make-up bij te werken, om spullen te dragen of mij als fotograaf te helpen met het licht.

 

Benieuwd met welke visagistes ik werk tijdens de fotoshoots?

Mijn vaste visagiste is Fernanda Kipp. Ik werk al jarenlang met haar en ze levert altijd prachtig werk af. Daarnaast is ze ook super lief en stelt mensen snel op hun gemak. Dit is haar website: https://fernandakipp.nl/ Mijn back-up visagiste is Sayrona. Een hele spontane vrouw die ook prachtig werk levert en mensen ook goed op hun gemak stellen. Dit is haar website: https://beautybysayrona.nl/ 

Deze foto’s zijn gemaakt voor schoonheidsspecialiste https://livien.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk