Gratis masterclass ‘Be your brand’

Voordelen van een fotoshoot met visagie

Voordelen van een branding fotoshoot met visagie

 

Waarom ik als fotograaf een visagiste aanbeveel? Wanneer je op de foto gaat wil je er op je best uit zien. Je wilt geen stress, voordat je de fotoshoot in gaat omdat je haar of make-up niet mee wilt werken. Want de fotoshoot zelf vind je waarschijnlijk al spannend genoeg. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je huid er mooi en gezond uit ziet op de foto. Geen glans op je voorhoofd bijvoorbeeld. En daarom werk ik samen met twee vaste visagistes. Zij kijken per persoon hoe de ogen het mooiste uitkomen en wat voor look je zelf ook wilt. Draag je normaal niet of nauwelijks make-up? Dan zullen ze zorgen dat je er natuurlijk uit ziet. En je haar word natuurlijk ook mooi gedaan, want je zelf misschien nooit had gekund.

Fotoshoot inclusief visagie
Visagie boeken bij een branding fotoshoot zorgt voor minder stress en meer zelfvertrouwen

De voordelen van een fotoshoot met visagie

 

1. Geen stress

Een fotoshoot is al spannend genoeg. Daarom is het fijn als je je geen zorgen hoeft te maken of je make-up en haar wel mooi zit. Want dat doet de visagiste voordat de fotoshoot begint

2. Meer zelfvertrouwen

Doordat je make-up en haar zo mooi is gedaan krijg je ook meer zelfvertrouwen voor de foto. Want je voelt je prachtig!

3. Sprankelender op de foto

Een visagiste houd rekening dat je ogen mooi uitkomen en je huid en sprankelender eruit ziet. Geen wallen of pukkels meer te zien!

4. Assistentie tijdens fotoshoot

Er komt veel kijken bij een fotoshoot. Er moeten spullen gesleept worden. Ik heb als fotograaf iemand nodig die een scherm vasthoud voor mooier licht. Of je haar zit op een gegeven moment niet meer goed en mag bijgewerkt worden. Daarom is het heel goed om de visagiste ook mee te nemen tijdens de fotoshoot. Je hebt een extra hand erbij en ze let op de details.

 

 

Visagie bij een fotoshoot boeken zorgt voor minder stress en meer zelfvertrouwen

 

Toen ik mijn fotoshoot aanbod wilde neerzetten bedacht ik mij dat ik mijn klanten zoveel mogelijk wil ontzorgen. Doordat ik zelf ook vaak op de foto ben geweest weet ik hoeveel erbij kwam kijken. Dus ik besloot met vaste visagistes te werken. Ik weet wat ze voor werken leveren en hoe ze samenwerken met klanten. En het zijn twee enorme lieve visagistes waar ik graag mee samenwerk. 

Elke klant is blij dat ze visagie bij de fotoshoot heeft bijgeboekt, omdat het zorgde voor een prachtig eindresultaat en meer zelfvertrouwen gaf. En daar doe ik het natuurlijk voor. Dat jij door de fotoshoot ook meer zelfvertrouwen krijgt. En ziet hoe prachtig je bent. 

Visagiste assisteert bij fotoshoot

Wist je dat je ook een optie hebt bij mij om de visagiste in te huren voor tijdens de fotoshoot? Voor als je haar bijvoorbeeld is uitzakt, make-up bij te werken, om spullen te dragen of mij als fotograaf te helpen met het licht.

 

Benieuwd met welke visagistes ik werk tijdens de fotoshoots?

Mijn vaste visagiste is Fernanda Kipp. Ik werk al jarenlang met haar en ze levert altijd prachtig werk af. Daarnaast is ze ook super lief en stelt mensen snel op hun gemak. Dit is haar website: https://fernandakipp.nl/

Mijn back-up visagiste is Sayrona. Een hele spontane vrouw die ook prachtig werk levert en mensen ook goed op hun gemak stellen. Dit is haar website: https://beautybysayrona.nl/ 

Deze foto’s zijn gemaakt voor schoonheidsspecialiste https://livien.nl/

Scroll verder naar beneden om de hele fotoshoot te bekijken!

Waarom zou je visagie bij je fotoshoot willen?
Wat doet een visagiste voor een fotoshoot?
Voordelen fotoshoot met visagie
Branding fotograaf voor de spirituele ondernemer
Visagie assistentie bij branding fotoshoot
Spritiuele branding fotoshoot coaches met visagie
Voordelen zakelijke fotoshoot met visagie bij boeken
Fotoshoot inclusief visagie en de voordelen daarvan
Wat doet mooie visagie voor jouw branding foto's?
Waar let een visagiste op tijdens een fotoshoot?
Voordelen van een visagiste bij een fotoshoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk