Afgelopen week ben ik met mijn vriend naar Brugge geweest. We hoorden er zoveel goede verhalen over dat wij dachten, daar moeten we een keer naartoe! Ik schrijf deze blog voor de mensen die ook graag een keer naar Brugge willen. En om even alle foto’s te laten zien die ik gemaakt heb.

We hadden onze kamer geboekt bij hotel Biskajer in het centrum van Brugge. Een kleinschalig hotel wat sfeervol was ingericht. Het was rustig gelegen en toch was je zo bij alle toeristische plekjes, de ideale plek dus! Omdat het parkeren best duur was hebben wij de auto buiten het centrum geparkeerd, aan de Boogschutterlaan wat 25 minuten lopen is naar het centrum en helemaal gratis!

Tijdens het lopen kwamen we een heel leuk tentje tegen waar een enorme kroonluchter door het raam te zien was en een hoop toeristen. Dus wij dachten, laten we daar ook even een kijkje nemen. Het heet Aux Merveilleux De Fred Brugge en je kan er hele lekkere Franse schuimgebakjes eten. Wij zaten boven dus konden goed zien hoe ze gemaakt werden.

Wat het mooie is aan Brugge zijn alle oude panden, mooie bruggetjes, de kanalen en leuke doorkijkjes.

Een lunchtentje zoeken was een uitdaging. Naast de vele mosselen heb je niet veel keus. Na een tijd zoeken kwamen we een super hip tentje tegen waar we uiteindelijke geluncht hebben. De naam van de lunchplek is Margritt, zeker een aanrader!

En omdat wij net na de kerstdagen zijn gegaan heb je ook overal mooie lichtjes en kerstversiering wat vooral bij schemer er super gezellig uit zag!

https://www.top10bezienswaardigheden.nl/belgie/brugge.htm