Loveshoots en bruidsfotografie

Liefde vastleggen is het mooiste wat er is. Wanneer ik een stel fotografeer en ze kijken elkaar zo verliefd aan, dan maakt mijn hart een sprongetje. Een fotoshoot samen met je geliefde zie ik als een kostbaar moment. Foto’s die jullie liefde voor elkaar laten zien. Ik doe loveshoots en bruiloften, maar bij bruiloften heb ik een beperkt aantal wat ik aanneem.

Mijn favoriete bruidsparen hebben een kleine, intieme bruiloft, zijn dol op elkaar en op mooie details. Ze zijn niet bang om hun emoties te laten zien en laten mij lekker creatief zijn!

Tijdens de shoot laat ik jullie vooral veel kletsen, gek en close doen met elkaar. Af en toe geef ik wat aanwijzingen, maar vooral niet te veel. Want spontane foto’s zijn nou eenmaal het leukste. Op een gegeven moment zullen jullie de camera en mij vergeten en helemaal opgaan in het moment.

Hieronder lezen jullie welke vanaf prijs ik hanteer. Na een kennismakingsgesprek kan ik een prijs op maat maken voor jullie. Het lijkt mij heel leuk om jullie te ontmoeten en te kijken of we een klik hebben en het vertrouwen hebben om jullie speciale dag vast te leggen.

Wil je graag een kennismakingsgesprek inplannen? Vul dan even het contactformulier in onderaan de pagina.

Benieuwd hoe een hele reportage eruit ziet? Bekijk dan eens mijn blogpost.