Gratis masterclass ‘Be your brand’

Selfies inzetten voor jouw onderneming

 

Zelfportretten maken voor jouw onderneming

 

Online cursus selfies inzetten voor jouw onderneming

Toen Corona uitbrak in Nederland en we verplicht thuis moesten zitten was er weer ruimte. Ruimte om na te denken en om te creëren. Ik maakte veel wandelingen, begon weer met zelfportretten en bedacht nieuwe dingen om naast fotoshoots aan te bieden. Ik kreeg veel reacties op mijn zelfportretten en bedacht toen een e-book te maken voor mensen die ook zelfportretten wilden maken. Want een fotograaf kon niet ingehuurd worden en het was juist een belangrijk moment om online zichtbaar te zijn. En dat e-book liep super goed! Dus dat was een teken voor mij dat ik er meer mee moest doen. Ik besloot dat ik een online cursus te maken voor vrouwelijke ondernemers. Vrouwen die nog geen geld hebben om een fotograaf in te huren en toch zichtbaar willen zijn met foto’s waarin ze zichzelf herkennen. Of voor vrouwen die het nog eng vinden om op de foto te komen en graag het eerst zelf willen proberen.

Omdat het voor mij als fotograaf heel belangrijk is dat de persoonlijkheid naar voren komt, heb ik verschillende opdrachten verwerkt in de cursus waar je mee aan de slag kunt. Zodat je verschillende selfies hebt, waarin jij je persoonlijkheid laat zien. Ik heb er al mijn kennis ingezet over fotografie, persoonlijk zijn, hoe je moet poseren, hoe je emoties kan laten zien en personal branding. Daarnaast kom je ook in een Facebookgroep waarin je nieuwe connecties krijgt en feedback op jouw foto’s. 

 

Voor wie is de zelfportrettencursus?

 
  • Startende, vrouwelijke ondernemers die actief zijn op social media
  • Je hebt weinig tot geen foto’s van jezelf
  • Je vind het leuk om te fotograferen met je telefoon of camera
  • Je hebt een mooie camera, maar weet nog niet hoe je die moet gebruiken
  • Je wilt graag klanten aantrekken die op jou lijken
  • Je wilt graag weten hoe je je persoonlijkheid terug kan laten komen in foto’s
  • Je wilt weten hoe je moet poseren en hoe je meer afwisseling brengt in je selfies

 

Wat andere mensen van de zelfportretten cursus vinden

En wat ben ik super trots! Ik heb iets neergezet wat compleet bij mij en mijn doelgroep past. En dat vind ik mega belangrijk. Iets doen wat compleet bij mij past en waar ik anderen echt mee kan helpen door mijn expertise. Inmiddels heb ik de cursus 2 keer gegeven en hebben al 22 mensen de cursus gevolgd. En dit waren de reacties: ”Ik vond het een mega waardevolle cursus!” ”Ik zou de cursus zeker aanraden bij andere mensen!” ”Ik ben zo blij met de uitleg van module 1. Nu heb ik in stand AV mooie foto’s kunnen waarbij de belichting zoveel beter is dan wanneer ik de automatische stand gebruik! ?

 

Wil jij ook graag meer zichtbaar zijn om jouw ideale klanten aan te trekken, impact maken en next level te gaan met jouw bedrijf? Doe dan mee aan de selfiecursus!

https://anoukstrijbos.nl/instagramfotografieenbrandingcursus/

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk