Retreat fotografie

Laat jouw retreat of vrouwencirkel fotograferen voor promotie om het voelbaar en zichtbaar te maken voor toekomstige mensen.

Ik fotografeer de energie en echte emoties.

Waarom zou je jouw retreat laten fotograferen?

Een retreat laten fotograferen zorgt er voor dat je de energie en de ervaring voelbaar en zichtbaar maakt.
Zo krijgen mensen een duidelijker beeld van jouw retreat en kan je de foto’s ter promotie gebruiken
voor jouw toekomstige retreats. En er gebeuren hele mooie dingen tijdens het retreat en zo heb je
een mooie herinnering aan die dag voor jezelf en voor de mensen die er waren.

Na 5 minuten had ik al niet meer door dat je aan het fotograferen was, je kon goed op de achtergrond blijven

Hoe gaat dit in zijn werk?

We beginnen met een kennismakingsgesprek om te kijken of de klik er is en om meer te horen over jouw retreat. Samen gaan we dan bepalen welk moment het mooiste is om vast te leggen en kan je je wensen doorgeven voor het retreat.

Meestal heb je genoeg aan 2/3 uur fotografie om het retreat voelbaar te maken. Je kunt eventueel extra uren bijboeken.

Omdat ik dit naast 1 op 1 shoots doe, heb ik één plek per maand voor een retreat.

 

Lieve woorden

Anouk geeft heel veel ruimte. Ruimte om te ontdekken wat bij je past en hoe je de fotoshoot wilt invullen, wat je belangrijk vindt. Ze is lief en enthousiast tijdens het fotograferen en vindt het heel leuk om creatief aan de slag te gaan. Dan hoor en zie je haar enthousiasme opbloeien en gaat ze los. Ze is er voor je en geeft je alle aandacht. Een heel fijn mens die naar je luistert en prachtige foto's maakt. Ik ben onwijs blij met de foto's. Dank je wel Anouk!
Lieke Zengerink

Retreat fotografie

450 euro

Excl. BTW 

Hil, ik ben Anouk

30 jaar en heb in de loop der jaren heel vele vrouwen mogen fotograferen. Ik werk samen met coaches en bewuste ondernemers en zorg voor prachtige, persoonlijke foto’s met echte emoties en verhalende fotografie voor verbinding. Verbinden met gelijkgestemden is iets wat ik belangrijk vind in mijn leven en vind het prachtig om dit in retreats vast te leggen.

Ik heb een rustige persoonlijkheid, kan goed luisteren en ben aanwezig op de juiste momenten. Ik probeer tijdens een retreat zo min mogelijk aanwezig te zijn en te focussen op wat er gebeurd.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Veelgestelde

vragen

Bedenk van te voren wat je belangrijk vind om te laten zien en wanneer dat het meest naar voren komt in de dagen. Meestal is dat in de wat rustige momenten. Maar hier kunnen we het tijdens het gesprek over hebben wat het beste moment is.

Kies een locatie uit met veel daglicht, zodat de kwaliteit van de foto’s mooi zijn. Zorg dat er genoeg  loopruimte is om de matjes heen. Zo kan ik van veel verschillende hoeken foto’s maken en kom ik niet te dicht op de mensen. Daarnaast kan styling een hoop met de foto’s doen, zoals hoe je het altijd maakt. Ik kan je daar ook tips in geven.

Binnen 2 weken ontvang je de eerste foto’s in een galerij om jouw selectie uit te gaan maken. Wanneer je de selectie klaar hebt, ga ik aan de slag met de finishing touch. Dat kan nog 2 weken duren. 

Plan een gratis gesprek onderaan de pagina. Daarin gaan we kijken of we een klik hebben en of ik jou kan helpen. Wanneer dat een ja is plannen we de fotoshoot in.

Geef van te voren aan dat er foto’s gemaakt worden en als mensen niet op de foto willen houd ik er rekening mee hun gezicht niet duidelijk zichtbaar te maken