Presets

Voor ondernemers die één stijl willen creëren in hun foto’s en sneller klaar willen zijn met nabewerken

Hoe zou het zijn ...

Presets met een warm, zacht en contrastrijk gevoel

Je vind het leuk om foto’s te maken, maar je krijgt nooit helemaal het eindresultaat wat je wilt. Je vindt foto’s bewerken lastig en krijgt er niet één stijl in. Je zou graag foto’s willen die warmte en zachtheid uitstralen.
In Anouk Strijbos fotografie presets zitten 3 presets die een warm en zacht gevoel in je foto’s brengen. De presets zijn perfect voor portretten en natuurfoto’s en brengen een mooi geheel aan al je foto’s. Elke foto is natuurlijk anders en daarom heb ik meerdere presets gemaakt, zodat je per foto kan kijken wat het mooiste overkomt. Ook krijg je video’s hoe je een preset installeert en de preset kan optimaliseren.

Voor wie zijn de presets bedoeld?

Verwacht geen één klik en klaar

Voor de mensen die zeggen dat je met een preset in ÈÈn keer klaar bent, dat klopt niet. Elke foto is weer anders, heeft andere kleuren, een andere belichting. Daarom zal je altijd nog wat aanpassingen moeten doen. De presets komen wel het mooiste over in warme kleuren.

In een video leg ik jou precies uit hoe je de preset kan installeren en hoe je je foto’s kan optimaliseren met de presets.

De presets kunnen voor telefoon en computer gebruikt worden.

Twijfel je nog? Stuur 3 onbewerkte foto’s en dan bewerk ik ze met de presets!

Wat jij krijgt:

Zo installeer je de preset

Presets

3 presets om nabewerken makkelijker, mooier en sneller te maken

35 euro

Excl. BTW

Veelgestelde

vragen

Als deze stijl je aanspreekt past dit bij je foto’s. Twijfel je? Je kunt altijd 3 foto’s opsturen die ik voor je bewerk. Houd je van lichte, frisse foto’s? Dan passen deze presets niet bij jou.

Ik heb een video voor je gemaakt, zodat je precies weet hoe je de preset moet installeren

Je kan de presets op je telefoon en computer gebruiken

Ja, want alleen op deze manier kan je de presets importeren.