Gratis masterclass ‘Be your brand’

Portretfoto vrouw in bos omgeving zwolle

Portret fotoshoot vrouw in bos

Omgeving zwolle

Laatst had ik deze geweldige portret fotoshoot met een vrouw in het bos en in het water. En de fotoshoot was natuurlijk inclusief visagie, want Sayrona de visagiste ging ook mee. De fotolocaties waren van te voren al gekozen door mij. Het bos en water bij het Heerderstrand in Heerde.

En er werden bij deze fotoshoot ook behind te scenes gemaakt door mijn vriend. Zodat je een duidelijk beeld krijgt hoe een portret fotoshoot van een vrouw eruit kan zien.

Hoe ziet een portret fotoshoot met visagie eruit?

Fotoshoot met visagie

We startten de fotoshoot bij mij thuis waarin de vrouw werd opgemaakt en haar haar werd gedaan. Het was al een prachtige vrouw, maar met de make-up en haar haar gedaan was het helemaal prachtig! Het is altijd geweldig om te zien wat dat met de vrouw doet wanneer ze zichzelf aan het einde in de spiegel bekijkt. Je ziet haar meer stralen en meer zelfvertrouwen krijgen.

 

Ik werk met een vaste visagiste, omdat we weten wat we aan elkaar hebben. En ik haar werk ken en weet dat mijn klanten in goede handen zijn bij haar. De visagiste gaat ook regelmatig mee naar de foto locatie om te assisteren. 

Hoe zoek je fotoshoot locaties?

Veel mensen krijgen stress bij het kiezen van de juiste fotoshoot locatie. Om het makkelijker voor de vrouwen te maken heb ik een pdf waarin voorgestelde fotoshoot locaties staan. Per sfeer heb ik fotoshoot locaties uitgekozen. Voor buitenlocaties ga ik vaak zelf op zoek als de fotoshoot in de buurt van Zwolle ligt. Doordat de seizoenen veranderen, veranderd de natuur ook. En daarom ga ik altijd nog even weer naar de foto locatie toe om de juiste plekken uit te zoeken. Dat geeft de klanten enorm veel rust en mij als fotograaf ook!

Maar als je zelf op zoek gaat kan je zoeken op fotostudio, locatie huur of bijvoorbeeld een bed & breakfast. Dat kan je via Google doen of bijvoorbeeld via Instagram. En wanneer je iets tofs langs ziet komen, sla de locatie dan op. Zo kan je hier later nog terug naar kijken. Houd rekening dat de locatie past bij jou als persoon.

Hoe zoek je fotoshoot locaties uit?
Wat voor fotoshoot locatie past bij jou?
Wat voor kleding trek je aan naar een fotoshoot?

Wat voor kleding trek je aan voor een fotoshoot?

Kleding is enorm bepalend voor een fotoshoot. Denk aan de juiste kleuren passend bij de sfeer en foto locatie. Maar ook stoffen die het mooist overkomen op de foto. Denk bijvoorbeeld aan kleding stoffen zoals satijn, kant of fluweel. 

Houd ook rekening met welke klanten je wilt aantrekken en wat voor kleding daarbij past. Lossere kleding voor de wat spirituele mensen, en strakkere kleding zoals een pak voor meer zakelijke klanten.

Ik werk als fotograaf ook met een cliënt closet. Zodat vrouwen zelf geen kleding hoeven te kopen voor de fotoshoot. En elk kledingstuk met zorg is uitgekozen en prachtig uitkomt op de foto. Deze jurk op de foto heb ik speciaal voor deze fotoshoot gekocht. Omdat ik deze fotoshoot een sprookjesachtig gevoel wilde meegeven.

Een fotoshoot cadeau geven is een heel origineel en waardevol!

Een portret fotoshoot is echt een cadeau voor jezelf, waarom?

  • Om jezelf te vieren
  • Om jezelf goed genoeg te vinden
  • Om jezelf meer zelfvertrouwen te geven

 

Bij beautiful you portret fotoshoot zorg ik ervoor dat je een dag in de watten gelegd. Je word opgemaakt door een visagiste, kiest een prachtig kledingstuk uit de client closet en word prachtig vastgelegd door mij als fotograaf. En om de fotoshoot nog waardevoller te maken mag je een print uitkiezen voor aan de muur. Zodat jij elke dag weer naar dat moment terug kan waarin je zoveel zelfvertrouwen voelde. 

Want dat verdien jij! 

Portret fotografie zwolle vrouw

Behind the scenes portet fotoshoot vrouw

fotoshoot voor vrouwen die meer zelfvertrouwen willen
Fotoshoot als cadeau zwolle
Portret foto ideeen bos omgeving zwolle
Branding fotoshoot ideeen in het bos
Portret fotoshoot vrouw zwolle
Poses ideeen voor een portret fotoshoot zwolle
Branding fotoshoot in het bos | branding fotografie coaches
Fantasie fotoshoot als cadeau portretfoto
Portret fotoshoot als cadeau geven.

Anouk Strijbos fotografie in samenwerking met:

Visagie en haar: Beauty by Sayrona

https://beautybysayrona.nl/

Model: Zarreen

Behind the scenes video: Frank 

Fotograaf voor meer zelfvertrouwen

Hil, ik ben Anouk

30 jaar en heb in de loop der jaren heel veel vrouwen mogen fotograferen. Ik werk samen met coaches en bewuste ondernemers en zorg voor prachtige, persoonlijke foto’s met echte emoties en verhalende fotografie voor verbinding. Zodat ze meer impact kunnen maken met hun online zichtbaarheid.

Ik heb een rustige persoonlijkheid en kan goed luisteren. Ook kan ik vrouwen goed op hun gemak stellen, zodat ze echt als haarzelf op de foto komt.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk