Personal Branding Fotoshoot

Personal branding fotografie voor coaches en therapeuten die hun verhaal en persoonlijkheid in branding foto's terug willen zien.

lieve gepassioneerde vrouw,

Je wilt verkopen vanuit verbinding

Jezelf laten zien op een authentieke manier

De pure jij, zonder maskers

Foto’s die jouw verhaal vertellen

en meer impact maken door emoties te laten zien

 

 

Ik zorg voor een veilige plek waarin jij jezelf kunt zijn en begeleid je door het hele proces heen.

Dit levert personal branding fotografie jou op.
Branding fotograaf voor vrouwelijke ondernemers

Wat betekent een personal branding fotoshoot?

 Een personal branding fotoshoot is een op maat gemaakte fotoshoot wat helemaal bij jou en jouw bedrijf past. Ik denk met je mee in wat bij jou en jouw bedrijf past. Zorg voor een veilige basis waarin jij jezelf kunt zijn. En zetten samen een fantastische fotoshoot neer, zodat jij je voorbeeldfunctie gaat pakken. Met al jouw verschillende kanten: kwetsbaar en krachtig. Want verkopen is verbinden en dat ga je op deze manier aan.

Ik zorg voor foto’s met emoties waarin je jouw verhaal kunt delen. Zodat je de foto’s breed kunt inzetten en het kloppend voelt bij jou.

Dit levert een personal branding fotoshoot jou op:

Anouk heeft een ongelofelijk lieve persoonlijkheid. Begripvol, wijs en speels... ze verstaat het jou op jouw gemak te stellen en denk met jou mee. Je voelt je erg veilig en gezien. Ik heb door jou de moed gekregen te spelen en te ontdekken welke kanten er nog in zitten. Ik heb echt een trauma over-wonnen en een soort vrijheid en zelfacceptatie ge-wonnen.
Liz Barbian

Hoe zit de personal branding shoot eruit?

We beginnen we met een kennismakingsgesprek via Zoom. Ik leer jou graag kennen om echt passende foto’s te kunnen maken die jou laten zien als persoon. Zo hebben toekomstige klanten meteen een duidelijk beeld met wat voor persoon ze te maken hebben. Mensen willen een connectie voelen en op die manier kan je dat aangaan. Samen gaan we kijken wat voor foto’s bij je passen en maken we een moodboard om het idee vorm te geven. Om de beelden te versterken maak ik gebruik van emoties, attributen en verschillende poses. Zo kan je jouw verhaal versterken in tekst en in beeld. Ik help je bij het hele proces om de meest unieke en waanzinnige foto’s neer te zetten.


Daarnaast vind ik het belangrijk dat we een klik hebben, zodat jij helemaal jezelf kan zijn en ik alles eruit kan halen voor de meest toffe foto’s! Om diepere connecties te krijgen met jouw klanten kan het helpen om zelf ook je kwetsbaar op te stellen. Want wanneer jij je kwetsbaar opstelt, zal de ander dat ook sneller doen.

Hoe pas je personal branding foto's toe?
Hoe zet je personal branding foto's in voor je bedrijf?

Voorbeeld branding fotoshoot
behind the scenes

Video afspelen

De personal branding shoots zijn zeer exclusief, waarin je alle persoonlijke aandacht krijgt voor de meest fantastische resultaten.

werkwijze branding fotoshoot

01.

Kennismaking Zoom

Een klik hebben vind ik super belangrijk! Daarom plannen we eerst een kennismakingsgesprek in, na het gesprek ontvang je een uitgebreide vragenlijst, die je mag invullen, zodat ik jou zo goed mogelijk leer kennen. Deze vragenlijst geeft vaak ook al veel inzichten.

02.

Moodboard

Aan de hand van de vragenlijst maak ik een moodboard op maat, waarbij de look & feel van emoties, kleuren, sfeer en locatie in te zien zijn. Zodat het helemaal past bij jou!

03.

Client closet

Om zoveel mogelijk jou te ontzorgen bied ik een client closet aan waarin je outfits kunt uitkiezen voor de fotoshoot. Wil je daar geen gebruik van maken? Dan geef ik je alsnog tips mee.

04.

Fotolocaties

Je krijgt ook hulp bij het zoeken van een geschikte locatie. Ik stuur mijn klanten een pdf met geschikte locaties waar ik eerder ben geweest of potentie heeft en geef advies in eventuele andere locaties.

05.

Visagiste

Om jou een extra ontspannen en fijn gevoel te geven voor de fotoshoot werk ik samen met 2 visagistes die zorgen dat jij er als de mooiste versie van jezelf eruit komt te zien.

06.

Branding fotoshoot

Tijdens de fotoshoot begeleid ik je er doorheen. Ik stel je op je gemak en laat je vrij bewegen. En zorg dat er verschillende kanten van jou gefotografeerd worden.

07.

Aflevering foto's

Omdat de klant anders kijkt naar haarzelf dan dat ik doe, mag de selectie gemaakt worden door de klant. De foto’s kunnen via een galerij gedownload worden.

Branding fotoshoot verhalen

Waarom zou je een vrouwelijke fotograaf kiezen voor jouw fotoshoot?

Vrouwelijke fotograaf voor coaches en therapeuten

Voor mij is fotografie een manier om mijn creativiteit kwijt te kunnen en de connectie aan te gaan met mensen. De authentieke jij laat ik terugkomen in de foto’s, zodat jij straks de klanten krijgt waar je gelukkig van wordt.

Foto’s met gevoel en emoties, foto’s die een verhaal vertellen en jouw persoonlijkheid laten zien. 

Als je met mij samenwerkt kan je veel persoonlijke aandacht verwachten. Natuurlijk stel ik genoeg vragen zodat ik jou goed leer kennen en stuur ik een vragenlijst naar je toe. Je krijgt van mij een moodboard op maat waarin jouw persoonlijkheid terugkomt. 

Er is zelfs de mogelijkheid om samen kleding uit te zoeken en alles wat je daarbij nodig hebt om je goed te voelen. Ik zorg voor een fijne sfeer en je krijgt creatieve foto’s, waardoor je je onderscheid van de rest. Ik ben zo betrokken mogelijk tijdens het hele proces. Na de fotoshoot krijg je een galerij toegestuurd waar jij zelf een selectie uit kunt maken.

De mensen die mij kennen omschrijven mij als een lief, spontaan en sociaal persoon. Ik ben erg geïnteresseerd in mensen en ben altijd benieuwd naar wat hun drijft en hoe hun leven eruit ziet, niet te oppervlakkige gesprekken dus. Verder ben ik een echte romanticus, want ik ben dol op bloemen, kaarsjes en romcoms. Ik ben een echte zoetekauw en dierenvriend.

Victoria verteld graag over haar ervaring met Anouk

Investering branding fotoshoot

750 euro

Excl. BTW + visagie

 

950 euro

Excl. BTW + visagie

meest gekozen

Veelgestelde

vragen

Het kleinste pakket is vooral wanneer je foto’s nodig hebt voor je website. Maar wil je de foto’s breder inzetten zoals bijvoorbeeld blogs, Instagram, e-book, online programma of pdf’s. Dan raad ik je het grote pakket aan.

Ik help jou met het hele proces van de fotoshoot. Wel helpt het als je een beetje een idee hebt welke foto’s jou aanspreken en waarom en wat je wilt uitstralen met de foto’s.

Dat geeft helemaal niets, want samen gaan wij erachter komen wat helemaal bij jou past bij waar je nu staat in je business.

Nee hoor, want ik werk met vrouwelijke ondernemers vanuit het hele land. Wanneer je een fotoshoot in de buitenlucht wilt is het wel handiger voor mij om het in de buurt van Kampen te doen. Zodat ik ook de fotolocatie voor je kan uitzoeken. Maar ik kom ook gerust jouw kant op!

Binnen 2 weken ontvang je de eerste foto’s in een galerij om jouw selectie uit te gaan maken. Wanneer je de selectie klaar hebt, ga ik aan de slag met de finishing touch. Dat kan nog 2 weken duren. 

Ik houd de weersvoorspellingen goed in de gaten. Wanneer je voorspellingen heel slecht zijn, verplaatsen we de fotoshoot kosteloos.

Plan een gratis gesprek onderaan de pagina. Daarin gaan we kijken of we een klik hebben en of ik jou kan helpen. Wanneer dat een ja is plannen we de fotoshoot in.

Plan hier je kennismakingsgsprek