Personal Branding Fotoshoot

Personal branding fotograaf voor coaches en bewuste ondernemers. Versterk jouw verhaal door kwetsbare en krachtige foto´s die verbinden. Warme, vrouwelijke foto's die je in kunt zetten voor je website en social media.

lieve bezielde vrouw,

Je wilt verkopen vanuit verbinding

Jezelf laten zien op een authentieke manier

De pure jij, zonder maskers

Foto’s die jouw verhaal vertellen

en meer impact maken door emoties te laten zien

 

 

Door de fotoshoot ga je jouw eigen kracht

en potentie zien en naar buiten brengen

Alles over personal branding fotografie, wat, waarom, hoe?
Voorbeelden spirituele branding fotoshoot vrouwen

Wat is personal branding fotografie?

 Een personal branding fotoshoot is een op maat gemaakte fotoshoot wat helemaal bij jou en jouw bedrijf past. Ik denk met je mee in wat bij jou en jouw bedrijf past. Zorg voor een veilige plek waarin jij jezelf kunt zijn. En zetten samen een fantastische fotoshoot neer, zodat jij je voorbeeldfunctie gaat pakken. Met al jouw verschillende kanten: kwetsbaar en krachtig. Want verkopen is verbinden en dat ga je op deze manier aan.

Ik zorg voor foto’s met emoties waarin je jouw verhaal kunt delen. Zodat je de foto’s breed kunt inzetten en het kloppend voelt bij jou.

Waarom personal branding fotografie?

Personal branding fotografie zorgt voor vertrouwen en verbinding. Door het gebruik maken van emoties word jouw verhaal versterkt en maak je meer impact. Een branding shoot is bij mij een transformerende fotoshoot van de oude versie loslaten en de nieuwe versie toelaten. Jouw bedrijf voelbaar en zichtbaar maken. En jij de volgende level in jouw bedrijf aan gaat vol zelfvertrouwen. Ik denk in alles met je mee en ontzorg, zodat het eindresultaat fantastisch word.

Anouk heeft een ongelofelijk lieve persoonlijkheid. Begripvol, wijs en speels... ze verstaat het jou op jouw gemak te stellen en denk met jou mee. Je voelt je erg veilig en gezien. Ik heb door jou de moed gekregen te spelen en te ontdekken welke kanten er nog in zitten. Ik heb echt een trauma over-wonnen en een soort vrijheid en zelfacceptatie ge-wonnen.
Liz Barbian

Hoe zit de personal branding shoot eruit?

We beginnen we met een kennismakingsgesprek via Zoom. Ik leer jou graag kennen om echt passende foto’s te kunnen maken die jou laten zien als persoon. Samen gaan we kijken wat voor foto’s bij je passen en maken we een moodboard om het idee vorm te geven.

Om de beelden te versterken maak ik gebruik van emoties, attributen en verschillende poses. Zo kan je jouw verhaal versterken in tekst en in beeld.

Ik help je bij het hele proces om de meest unieke en waanzinnige foto’s neer te zetten.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat we een klik hebben, zodat jij helemaal jezelf kan zijn en ik alles eruit kan halen voor de meest toffe foto’s!

Om diepere connecties te krijgen met jouw klanten kan het helpen om zelf ook je kwetsbaar op te stellen. Want wanneer jij je kwetsbaar opstelt, zal de ander dat ook sneller doen.

Hoe ziet personal branding fotografie eruit?
Branding fotograaf voor spirituele ondernemer

Wat klanten zeggen

werkwijze branding fotoshoot

01.

Kennismaking Zoom

Een klik hebben vind ik super belangrijk! Daarom plannen we eerst een kennismakingsgesprek in, na het gesprek ontvang je een uitgebreide vragenlijst, die je mag invullen, zodat ik jou zo goed mogelijk leer kennen. Deze vragenlijst geeft vaak ook al veel inzichten.

02.

Moodboard

Aan de hand van de vragenlijst maak ik een moodboard op maat, waarbij de look & feel van emoties, kleuren, sfeer en locatie in te zien zijn. Zodat het helemaal past bij jou en jij kunt zien wat ik in mijn hoofd heb zitten en of dat kloppend voelt bij jou.

03.

Client closet

Om zoveel mogelijk jou te ontzorgen bied ik een client closet aan waarin je outfits kunt uitkiezen voor de fotoshoot. Wil je daar geen gebruik van maken? Je krijgt ook een pdf met kleding tips en ik denk graag met je mee.

04.

Fotolocaties

Je krijgt ook hulp bij het zoeken van een geschikte locatie. Ik stuur jou een pdf met geschikte locaties waar ik eerder ben geweest of potentie heeft en geef advies in eventuele andere locaties. Voor elke fotoshoot is weer een andere sfeer mogelijk. Houd er rekening mee dat een binnenlocatie rond de 200 tot 400 euro meer kost.

05.

Visagiste

Om jou een extra ontspannen en fijn gevoel te geven voor de fotoshoot werk ik samen met een vaste visagiste, Sayrona die zorgt dat jij er als de mooiste versie van jezelf eruit komt te zien. Dit is een keuze, geen must! Wel geven de meeste klanten aan dit van toegevoegde waarde te vinden. Visagie vanaf 150 euro bij te boeken.

06.

Branding fotoshoot

Tijdens de fotoshoot begeleid ik je er doorheen. Ik stel je op je gemak en laat je vrij bewegen. En zorg dat er verschillende kanten van jou gefotografeerd worden. Ik zorg voor een ontspannen sfeer en we forceren niks, maar laten het ontstaan. Ik zorg dat er echte emoties naar boven komen, zodat de pure jij naar boven komt.

07.

Aflevering foto's

Omdat jij anders kijkt naar jezelf kijkt dan dat ik doe, mag de selectie gemaakt worden door jou. De foto’s kunnen via een galerij gedownload worden.

Branding fotografie voorbeelden

Waarom zou je een vrouwelijke fotograaf kiezen voor jouw fotoshoot?

Personal branding fotograaf voor coaches

Voor mij is fotografie een manier om mijn creativiteit kwijt te kunnen en de connectie aan te gaan met mensen. Ik wil echt de persoonlijkheid van iemand vastleggen, zodat zij de mensen aantrekt die bij haar passen.

Ik focus mij op gevoel en emoties, foto’s die een verhaal vertellen en jouw persoonlijkheid laten zien. 

Als je met mij samenwerkt kan je veel persoonlijke aandacht verwachten, eerlijkheid en mijn commitment. Ik neem de tijd voor je, sta voor je klaar en zorg dat jij met een enorm trots gevoel zichtbaar bent en impact kunt gaan maken.

De mensen die mij kennen omschrijven mij als een lief, gevoelig, spontaan en sociaal persoon. Ik ben erg geinteresseerd in mensen en ben altijd benieuwd naar wat hun drijft en hoe hun leven eruit ziet, niet te oppervlakkige gesprekken dus. Verder ben ik een echte romanticus, want ik ben dol op bloemen, kaarsjes en romcoms. Ik ben een echte zoetekauw en dierenvriend.

Victoria verteld graag over haar ervaring met Anouk

Investering branding fotoshoot

750 euro

Excl. BTW + visagie

 

950 euro

Excl. BTW + visagie

meest gekozen

Lees hieronder de veelgestelde vragen als je nog vragen hebt.

*Vanaf januari gaan de prijzen omhoog

Veelgestelde

vragen

Het kleinste pakket is vooral wanneer je foto’s nodig hebt voor je website. Maar wil je de foto’s breder inzetten zoals bijvoorbeeld blogs, Instagram, e-book, online programma of pdf’s. Dan raad ik je het grote pakket aan.

Ik help jou met het hele proces van de fotoshoot. Wel helpt het als je een beetje een idee hebt welke foto’s jou aanspreken en waarom en wat je wilt uitstralen met de foto’s.

Dat geeft helemaal niets, want samen gaan wij erachter komen wat helemaal bij jou past bij waar je nu staat in je business.

Nee hoor, want ik werk met vrouwelijke ondernemers vanuit het hele land. Wanneer je een fotoshoot in de buitenlucht wilt is het wel handiger voor mij om het in de buurt van Kampen te doen. Zodat ik ook de fotolocatie voor je kan uitzoeken. Maar ik kom ook gerust jouw kant op!

Binnen 2 weken ontvang je de eerste foto’s in een galerij om jouw selectie uit te gaan maken. Wanneer je de selectie klaar hebt, ga ik aan de slag met de finishing touch. Dat kan nog 2 weken duren. 

Ik houd de weersvoorspellingen goed in de gaten. Wanneer je voorspellingen heel slecht zijn, verplaatsen we de fotoshoot kosteloos.

Ik werk met een vaste visagiste waar ik een enorm fijne ervaring mee heb. Ze zorgt dat je helemaal als jezelf en stralend met make-up eruit komt te zien. Nooit too much dus. Je kunt haar boeken vanaf €125,- excl btw en reiskosten en ze kan ook mee met de shoot vanaf €50,- per uur. Ik neem contact met haar op voor jou.

Plan een gratis gesprek onderaan de pagina. Daarin gaan we kijken of we een klik hebben en of ik jou kan helpen. Wanneer dat een ja is plannen we de fotoshoot in.

Plan hier je kennismakingsgsprek