Gratis masterclass ‘Be your brand’

Personal branding shoot studio koester booster

Personal branding shoot studio koester booster

Jaaa deze shoot heb ik nog helemaal niet met je gedeeld, terwijl ik er zo trots op ben! Want wauw wat was dit een heerlijke dag samen met Angelique van Studio koester booster en de visagiste Fernanda Kipp. Alles klopte gewoon bij deze shoot.

Via Skype had ik een hele leuke kennismaking met Angelique, er was meteen een fijne klik. Ze gaf aan dat ze zichtbaar zijn nog best spannend vond, maar wilde graag een stap verder in haar bedrijf zetten en wist dat ze dan zichzelf ook meer moest laten zien. Samen zijn we gaan kijken hoe we haar in beeld wilde brengen.

Angelique heeft een hele mooie missie en dat is het illustreren van de koester momenten in het leven van mensen. We wilden het koesteren van herinneringen en mooie momenten vastleggen in beeld. De oude koffer staat voor de herinneringen. Daarnaast hebben we veel verschillende emoties laten zien, om zo herkenbare teksten bij te kunnen voegen.

En Angelique wilde bij bepaalde foto’s ook een illustratie toevoegen. We begonnen bij Angelique thuis waar ze lekker in de watten werd gelegd door Fernanda. Ondertussen konden we lekker kletsen over van alles en nog wat en maakte ik foto’s van de ontwerpen.

Nadat Angelique helemaal opgetut was zijn we in de woonkamer aan de slag gegaan en aan de keukentafel met hele afwisselende beelden en emoties. Daarna zijn we nog naar het strand gegaan, omdat dat een plek is waar ze graag komt. 

 

Als je een creatieve branding fotograaf zoekt moet je bij Anouk zijn!

Als je een fijne, creatieve en conceptuele fotografe zoekt die prachtige foto’s maakt? Dan zou ik zeker een afspraak maken met Anouk! Wat ik persoonlijk heel fijn vond, is dat ze je direct op je gemak stelt en goed met je meedenkt wat je zou willen. Vooraf wordt er een helder plan bedacht, een moodboard gemaakt en kledingstijl besproken, maar tijdens de shoot is er ook nog ruimte voor spontane acties. Ze neemt echt de tijd voor je en is zelf ook heel enthousiast! Dit resulteerde in een hele prettige fotoshoot met een resultaat waar ik heel blij van werd. Ook is het heel fijn dat ze Fernanda Kipp meeneemt als visagiste, zodat je haar en make-up ook nog professioneel gedaan wordt. Dit duo vult elkaar heel goed aan en maakt de gehele shoot ook nog eens erg gezellig. Ik ben enorm tevreden en zou het iedereen aanraden!

Foto’s voor Studio koester booster: Studio koester Booster 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk