Gratis masterclass ‘Be your brand’

Personal branding shoot koppel tantra

Wat is een tantra koppel fotoshoot?

Bij het woord tantra gaan er misschien meteen alarmbellen bij je af, maar tantra is een hele mooie manier om te verbinden met je partner vanuit jouw ziel. Samen één worden door middel van ademhaling, elkaar aankijken en aanraken. Een tijdje terug had ik de eer om dit mooie stel te fotograferen, omdat zij koppels willen helpen aan meer verbinding met elkaar door middel van tantra workshops. Het was mijn eerste keer dat ik met tantra in aanraking kwam, maar ik vond het enorm bijzonder om te zien wat er tussen hun ontstond.

Wat is een koppel tantra fotoshoot?
Wat betekent tantra?

Door tantra voel je je echt verbonden met elkaar tot in de ziel

Hoe ziet een tantra loveshoot eruit?

Een tantra fotoshoot is om de verbinding tussen jullie als koppel vast te leggen op een intieme manier. Dat kan bij jullie thuis als het fotogeniek is of op een fotolocatie binnen of buiten in de natuur. Waar jullie je het meest prettig bij voelen.

Deze fotoshoot was om in  te zetten voor hun bedrijf, maar je kunt dit natuurlijk ook voor jezelf doen om jullie liefde en connectie vast te leggen.

Tijdens de fotoshoot geef ik afentoe aanwijzingen, maar laat jullie ook fijn in je eigen bubbel zitten. Het fijne aan een koppelshoot is dat je het samen doet en dus vooral met elkaar bezig bent en dus sneller ontspannen bent. En zo ook als jezelf op de foto komt.

Ik maak van te voren een moodboard, zodat jullie kunnen zien wat de ideeën zijn en hoe de foto’s er ongeveer uit komen te zien. Denk aan poses, sfeer, kleding en locatie. 

De prijzen van deze fotoshoot en hoe je de foto’s wilt gebruiken hangt af van de wensen. Stuur mij een berichtje als je daar meer over wilt weten. Bedrijfsmatig krijg je de foto’s alleen online en houd ik de prijzen aan van een personal branding fotoshoot. Voor privé is het meer gericht op foto’s bestellen dus prints aan de muur, losse prints in bewaarbox of in een album.

Waarom zou je een koppel tantra fotoshoot doen?

Foto’s laten maken is een prachtige herinnering hebben voor later. Jullie liefde en connectie op een prachtige manier vast laten leggen waar je altijd weer op terug kunt kijken. Dat is zo anders dan een geposeerde selfie met de telefoon gemaakt. Ik zorg echt dat jullie als jezelf en de connectie tussen jullie zichtbaar word. Een cadeau voor de rest van je leven. Meestal zijn de vrouwen enthousiaster over een fotoshoot dan mannen, maar weet dat er niet veel geposeerd word of dat je veel in de camera moet kijken, maar jullie vooral met elkaar bezig mogen zijn. Dat maakt de drempel tot een fotoshoot hopelijk lager.

Scroll snel verder om de rest van dit mooie koppel te bekijken.

Loveshoot binnenlocatie koppel fotoshoot
Fotograaf voor meer zelfvertrouwen

Hil, ik ben Anouk

30 jaar en heb in de loop der jaren heel vele vrouwen mogen fotograferen. Ik werk samen met coaches en bewuste ondernemers en zorg voor prachtige, persoonlijke foto’s met echte emoties en verhalende fotografie voor verbinding. Zodat ze meer impact kunnen maken met hun online zichtbaarheid.

Ik heb een rustige persoonlijkheid en kan goed luisteren. Ook kan ik vrouwen goed op hun gemak stellen, zodat ze echt als haarzelf op de foto komt.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk