Gratis masterclass ‘Be your brand’

Personal branding fotoshoot the conceptbuilders

Personal brand fotoshoot voor the conceptbuilders

 

Voorbereidingen fotoshoot

Miranda kwam bij mij terecht via Instagram en kocht al snel mijn zelfportretten cursus. Dat was voor haar een goed begin om te wennen aan haarzelf en zichtbaar te gaan zijn. Maar ze wilde ook echt werk gaan maken van haar bedrijf dus besloot een kennismakingsgesprek in te plannen met mij. We hadden meteen een leuke klik en ze vertelde haar verhaal. Wat ik altijd erg leuk en interessant vind om te horen. En al snel vertelde ze ook dat ze een samenwerking heeft staan met iemand die haar hielp voor haar personal brand. Uiteindelijk heb ik daar nog wel wat dingen aan toegevoegd, zodat het personal brand helemaal compleet was.

 

De fotoshoot

De fotoshoot vond plaats op 2 plekken. We begonnen in de natuur bij Bloemendaal aan zee, waar Miranda werd opgemaakt door de visagiste. Ondertussen liep ik wat rond op de locatie op zoek naar geschikte fotoplekjes. Toen ik terugkwam was Miranda net helemaal opgemaakt dus we waren klaar om te beginnen. We maakten foto’s bij een hele toffe boom met veel wortels en daarna liepen we verder naar het water. We wilden dat de foto’s rust uitstraalden, maar ook de vrolijkheid en spontaniteit van Miranda. Na de fotoshoot in de natuur gingen we door naar The white door studio in Amsterdam. En wat een prachtige locatie was dat. Er draaide een rustig muziekje wat een relaxte sfeer gaf. En de hele plek straalde rust uit, wat helemaal bij de brand paste van Miranda. 

 

Hoe heeft Miranda de personal brand fotoshoot ervaren?

Ik heb de shoot en samenwerking met jou/jullie als heel erg fijn ervaren! Erg professioneel. Ik zal zeker mijn waardering daarover uitspreken! 
 
Mocht ik weer nieuwe foto’s nodig hebben dan kom ik daarvoor weer graag bij je terug!
 
Wil jij meer informatie over de personal branding fotoshoot?  Neem dan hier eens een kijkje:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk