‘BE PERSONAL’ zelfportret

Herken jij dit?

Je bent actief op social media, maar hebt weinig tot geen foto’s van jezelf.

Je vind het belangrijk dat de foto’s uitstralen wie je bent, maar weet nog niet hoe.

Je wilt graag meer zichtbaar zijn en klanten aantrekken die bij jou passen.

Je kijkt altijd hetzelfde op foto’s

In deze cursus leer jij de basis van fotografie, hoe je een zelfportret maakt en hoe je je persoonlijkheid terug kan laten komen. Ik geef jou informatie over fotografie, zodat je de basis leert om een goede foto te maken. Daarna gaan we aan de slag met zelfportretten. Elke week krijg je een opdracht om een zelfportret te maken met een bepaald onderwerp. In een video laat ik zien hoe ik een zelfportret maak. En je leert hoe je moet poseren tijdens een fotoshoot.

Zo heb je straks foto’s waarin je je persoonlijkheid terug ziet en nieuwe connecties zult krijgen online. Daarnaast word je uitgenodigd voor een Facebookgroep om je foto’s in te delen, feedback te krijgen, vragen te stellen en nieuwe mensen te ontmoeten.

In de laatste module ga je je eigen stijl ontdekken. Wat zegt een bepaalde stijl van fotografie over mij? Wat vind ik mooi en wat past bij mijn bedrijf? En hoe kan ik die stijl ook creëren? Welke bewerkingsprogramma’s kan ik gebruiken? Al deze dingen leer je in de laatste module. Zodat je straks beter weet hoe je zichtbaar wilt zijn, welke stijl bewerking bij je past en hoe je de foto’s kunt bewerken.

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Ik hoopte mezelf, mijn bedrijf en mijn eigen handschrift te ontdekken en met de tips en opdracht van Anouk krijg je daar een goed inzicht in zonder dat ze je in een bepaalde richting duwt.

Er staan hele waardevolle tips in de modules wat betreft belichting en verschillende poses bij verschillende emoties. Naast een mooi plaatje creëren ben je ook bezig je kwetsbaarheid op te zoeken en je daarin bloot te geven.

De cursus voelt heel persoonlijk aan, zeker in de filmpjes waarin het lijkt alsof Anouk persoonlijk tegen je praat. Het stukje personal branding vind ik heel goed, omdat je hier even uit je comfort zone moet stappen om aan antwoorden te komen. Daarnaast is het ook een mooie spiegel om erachter te komen of je huidige content op Social media past bij wie je bent en wat je eigenlijk wilt uitstralen.

Ik zou deze cursus zeker aanbevelen aan anderen!

Studio EEV

Ik vind het leuk om af en toe zelf een beetje te spelen met mijn camera. Toen ik de cursus van Anouk tegen kwam vond ik hem dus gelijk interessant. Met de cursus wilde ik leren hoe ik mijn hobby kan inzetten om mooie, persoonlijke foto’s te maken voor mijn bedrijf.

Met behulp van de tips en opdrachten van Anouk ben ik daar zeker in gegroeid. Ik weet nu veel beter hoe ik emotie en kwetsbaarheid vast kan leggen zodat mijn foto’s wat meer tot leven komen en een verhaal vertellen.
Ik raad deze cursus zeker aan als je wilt beginnen met zelfportretten maken!

Ilse Marije

Wie ben ik?

Ik ben Anouk, 28 jaar en mijn reis als fotograaf is allemaal begonnen met het maken van zelfportretten. Het was voor mij een manier om fotografie te leren, te oefenen met licht, mijn eigen stijl te ontdekken en meer zelfliefde te krijgen.

Een half jaar terug kreeg ik heel erg de drang om met andere mensen mijn kennis te delen. En dan natuurlijk wel op een manier wat helemaal bij mij en mijn doelgroep past. Toen kwam ik op het idee om een zelfportretten cursus te maken voor vrouwelijke ondernemers, waarbij vrouwen leren hoe ze hun persoonlijkheid kunnen laten zien.

De mensen die mij kennen omschrijven mij als een lief, spontaan en sociaal persoon. Ik ben erg geïnteresseerd in mensen en ben altijd benieuwd naar wat hun drijft en hoe hun leven eruit ziet, niet te oppervlakkige gesprekken dus. Verder ben ik een echte romanticus, want ik ben dol op bloemen, kaarsjes en romcoms. Ik ben een echte zoetekauw en dierenvriend. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met de mensen die dichtbij mij staan.

Wil je nog meer over mij weten? Klik dan hier.

Voor wie is deze cursus?

 • Startende, vrouwelijke ondernemers die actief zijn op social media
 • Je hebt weinig tot geen foto’s van jezelf
 • Je vind het leuk om te fotograferen met je telefoon of camera
 • Je hebt een mooie camera, maar weet nog niet hoe je die moet gebruiken
 • Je wilt graag klanten aantrekken die op jou lijken
 • Je wilt graag weten hoe je je persoonlijkheid terug kan laten komen in foto’s
 • Je wilt weten hoe je moet poseren en hoe je meer afwisseling brengt in je selfies

No one is you, and that is your superpower

Wat levert de cursus mij op?

 1. Je hebt afwisselend beeldmateriaal met foto’s waarin je persoonlijkheid terug komt
 2. Je hebt een stappenplan en weet hoe je makkelijk en snel een selfie kan maken
 3. Je bent niet meer afhankelijk van een fotograaf om mooie foto’s te maken
 4. Je weet hoe je moet poseren en hoe je emoties in foto’s kunt laten zien
 5. Een online community met andere vrouwelijke ondernemers in een Facebookgroep
 6. Je weet hoe je jouw personal brand terug kan laten komen in jouw foto’s

Inhoud

De cursus bestaat uit 5 verschillende modules:

 1. De basis

  Belichting
  Sfeer creëren
  Foto opdracht

 2. Hoe maak je een zelfportret?

  Benodigdheden
  Stappenplan zelfportret
  Video hoe ik een zelfportret maak
  Zelfportret opdracht

 3. Wie ben ik?

  Personal branding
  Zelfportret opdracht

 4. Emoties

  Kwetsbaar opstellen
  Zelfportret opdracht

 5. Ontdek je stijl

  Stijl ontdekken bij jouw personal brand
  Fotobewerking
  Video over nabewerken

Veelgestelde vragen

– Ik twijfel of dit wat voor mij is..

Deze cursus is voor jou wanneer jij meer zichtbaar wilt zijn door het maken van selfies en de klanten aan wilt trekken die bij jou passen. Vind je het niet leuk om foto’s te maken van jezelf? Dan raad ik deze cursus niet aan.

– Wat maakt deze cursus anders dan andere selfie cursussen?

Ik leer jou niet alleen hoe je betere selfies kunt maken, maar ik leer jou hoe je je persoonlijkheid kan laten zien. Om zo te laten zien wie jij bent, waar jij van houdt en zo betere connecties krijgt met de klanten die bij jou passen. Het is meer dan alleen een mooie foto, maar een foto dat écht iets zegt over wie jij bent.

– Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je krijgt levenslange toegang tot de cursus. Dus wanneer alles weer is weggezakt kan je de cursus er altijd weer even bij pakken!

– Wat als ik niks geleerd heb?

Ik heb heel veel waarde gestopt in deze cursus dus ik kan mij haast niet voorstellen dat je niks leert. Maar als jij bewijst dat je alles hebt gedaan en binnen 2 weken na de 5 modules dit aangeeft, krijg je het bedrag terug.

– Hoelang duurt de cursus?

De cursus duurt 5 weken lang. Elke maandag ontvang je de mail met een pdf en regelmatig een video. Je kunt de cursus op je eigen tempo doen.

BE PERSONAL

online cursus zelfportretten maken

€ 129,-

excl. btw