Gratis masterclass ‘Be your brand’

Mooie kunst fotografie aan de muur kopen

Waarom zou je kunst bij een fotograaf kopen?

De reden dat je het beste kunst bij de fotograaf zelf kunt kopen is omdat je daarbij de fotograaf het beste steunt in haar werk. Zo heb je ook websites als werk aan de muur, waar maar een kleine percentage naar de fotograaf zelf gaat. Jij vind het belangrijk dat je de fotograaf steunt en zo kan je dat het beste via de eigen website online kopen.

Wat is fine art fotografie?

Fine art fotografie is een ander woord voor conceptuele fotografie. Er zit een verhaal achter de foto die is gemaakt. Om een emotie, gevoel of verhaal over te brengen. Ook is fine art een bepaalde stijl fotografie, zo lijkt het op een kunstwerk door een bepaald lichtgebruik en nabewerking. Voor mij is fine art echt een beleving, een wereld waarin je word getrokken. Dat je je afvraagt hoe de fotograaf dat gemaakt heeft. Een stukje magie.

Werk aan de muur fine art print vrouw zelfliefde creatief

Wat doet een fine art fotograaf?

Ik ben een fine art fotograaf die zelfportretten maakt. Dat begint vaak met een verhaal, emotie of gevoel dat ik wil overbrengen met de foto. Voor mij is dat echt een manier van zelfexpressie, waarmee ik ook weer andere mensen kan inspireren of aan het denken zet. Fine art fotografen werken vooral in een studio, omdat je dan echt zelf het licht en decor helemaal kan regelen. 

Wat voor kunst kies je voor aan de muur?

Kunst is iets heel persoonlijks, het moet je aanspreken, iets in je raken of waar je langer naar kunt kijken. Dat is voor iedereen weer anders. Maar het kan enorm veel doen voor jouw huis. Het zorgt voor een beleving, een gevoel, een sfeer waarin jij je thuis voelt. Het maakt jouw huis af wat mij betreft. Het is een hele mooie investering die je doet.

Unieke fotografie kunstwerken kopen

Fotografie is voor mij een reflectie van mijzelf en hoe ik naar de wereld kijk.
Ik houd van emoties, kwetsbaarheid en geniet van de kleine dingen. 

Ik maak regelmatig zelfportretten om mijn gevoel vast te leggen of een verhaal te vertellen. Hier kan ik echt mijn creativiteit in kwijt.

Dus wanneer jij echt op zoek bent naar persoonlijke kunst voor een aan de muur, dan zit je hier goed. 

Je koopt dan echt een verhaal of een gevoel wat je in huis wilt brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk