Lightroom presets

Voor ondernemers die één stijl willen creëren in hun foto’s, mooiere foto’s willen en sneller klaar willen zijn met nabewerken

Waarom zou je presets gebruiken voor jouw foto's?

Lightroom presets met een warm, zacht en contrastrijk gevoel

De lightroom presets brengen één geheel in je foto's

Je vind het leuk om foto’s te maken, maar je krijgt nooit helemaal het eindresultaat wat je wilt. Je vindt foto’s bewerken lastig en krijgt er niet één stijl in. Je zou graag foto’s willen die warmte en zachtheid uitstralen.
In Anouk Strijbos fotografie presets zitten 3 presets die een warm en zacht gevoel in je foto’s brengen. De presets zijn perfect voor portretten en natuurfoto’s en brengen een mooi geheel aan al je foto’s. Elke foto is natuurlijk anders en daarom heb ik meerdere presets gemaakt, zodat je per foto kan kijken wat het mooiste overkomt. Ook krijg je video’s hoe je een preset installeert en de preset kan optimaliseren.

Voor wie zijn de presets bedoeld?

Wat anderen zeggen over de presets

Wat kan je verwachten van lightroom presets?

Voor de mensen die zeggen dat je met een preset in één keer klaar bent, dat klopt niet. Elke foto is weer anders, heeft andere kleuren, een andere belichting. Daarom zal je altijd nog wat aanpassingen moeten doen. De presets komen wel het mooiste over in warme kleuren.

In een video leg ik jou precies uit hoe je de Lightroom preset kan installeren en hoe je je foto’s kan optimaliseren met de presets.

De presets kunnen voor telefoon en computer gebruikt worden voor het programma Adobe Lightroom.

Twijfel je nog? Stuur 3 onbewerkte foto’s en dan bewerk ik ze met de presets!

Lightroom preset pakket

Preset pakket bestaat uit:

Hoe installeer je Lightroom presets?

Lightroom presets kopen

3 presets om nabewerken makkelijker, mooier en sneller te maken

65 euro

Excl. BTW

Veelgestelde

vragen

Als de stijl van bewerking op deze pagina je aanspreekt past dit bij je foto’s. Twijfel je? Je kunt altijd 3 foto’s opsturen die ik voor je bewerk. Houd je van lichte, frisse foto’s? Dan passen deze presets niet bij jou.

Ik heb een video voor je gemaakt, zodat je precies weet hoe je de preset moet installeren

Je kan de presets op je telefoon en computer gebruiken

Ja, want alleen op deze manier kan je de presets importeren.