Gratis masterclass ‘Be your brand’

Beeldbank shoot ‘slow morning’

Branding lifestyle shoot slow morning

Toen ik net startte als branding fotograaf had ik een portfolio nodig voor dat vlak. Dus ik besloot een samenwerking te doen met leveranciers om een mooi voorbeeld te kunnen laten zien hoe een fotoshoot voor een ondernemer eruit kan zien.

We vonden een prachtige b&b in Diepenveen waar we de fotoshoot mochten doen. En Marieke Vledder was het model van de dag. Ik had al eens eerder met haar samengewerkt en wist dat dat heel erg fijn was. 

Het thema van de fotoshoot van ‘slow morning.’ We zorgden voor een ontspannen sfeer, warme en zachte tinten, fijne stoffen. Centaine, de styliste had prachtige spullen meegenomen die we in de fotoshoot konden gebruiken. Omdat ik zelf als fotograaf ook persoonlijke spullen belangrijk vind om te laten zien. Want zo maak je een fotoshoot echt uniek en persoonlijk. 

Ik hoop dat deze fotoshoot jou inspiratie geeft om te kijken hoe eigen je een fotoshoot kunt maken en helemaal passend bij wie jij bent. 

Wil jij ook een fotoshoot die uniek is en passend bij jou als ondernemer?

Er komt veel kijken bij een fotoshoot en daarom help ik jou graag op weg in wat je wilt uitstralen. In een gratis gesprek help ik jou op welke dingen jij moet letten. Laat ik je zien hoe je je persoonlijkheid terug kan laten komen. Het gesprek is helemaal gratis, het lijkt me leuk je te ontmoeten!

De leveranciers die hebben meegewerkt aan deze shoot zijn:

Anouk Strijbos fotografie – fotografie www.anoukstrijbos.nl

In het huis van – locatie https://inhethuisvan.nl/

Fernanda Kipp – visagie en haar https://fernandakipp.nl/

Marieke Vledder –  Model

Centaine Kipp – interieurstyling https://www.centainecreations.nl/

Yoi fashion – kleding http://www.yoifashion.nl/

Bags with benefits – tassen https://www.bagswithbenefits.nl/

Schoenmakerij Hennekes – sloffen http://www.schoenmakerijhennekes.nl/ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk