Iedereen is Authentiek. Ook al zijn er nog heel veel andere mensen die misschien hetzelfde werk doen als jij of dezelfde hobby hebben. Maar niemand is zoals jou, niemand heeft dezelfde opvoeding, dezelfde vrienden en dezelfde manier van denken. Jouw verleden maakt jou tot hoe je nu bent. En niet altijd op de leuke manier, maar het maakt jou hoe je nu bent en in het leven staat.

Denk jij daar wel eens over na? Wat je allemaal in je leven hebt meegemaakt en hoe je nu in je leven staat? Ben je nu tevreden of zou je dingen nog anders willen?

Voor mij is het ondernemen ook één grote zoektocht naar mijzelf. Ik kom ook steeds meer achter dingen waarom ik iets op een bepaalde manier doe of waarom iets wel of niet fijn voelt. Ik heb bijvoorbeeld gemerkt dat ik niet goed in groepen ben. Ik val vaak gewoon stil zonder dat ik het door heb. Ook ben ik snel overprikkeld, waardoor ik vaak niet heel veel kan hebben op één dag. Maar ik merk ook dat ik mijzelf moet accepteren zoals ik ben en dat te omarmen in plaats van het weg te stoppen.

Ik ben heel benieuwd waar jij achter bent gekomen sinds je ondernemer bent. En hoe je daar mee om gaat. Vertel je het hieronder?

1 antwoord
  1. Li
    Li zegt:

    Ik ben opgehouden om een people pleaser te zijn. Vroeger nam ik elke klant aan, nu kies ik zorgvuldiger aan wie ik mijn tijd en energie in wil steken. Mega belangrijke factor : de klik!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *