Gratis masterclass 'Personal branding foto's inzetten voor je bedrijf'

Foto’s die jouw verhaal als ondernemer vertellen

Foto’s die jouw verhaal als ondernemer vertellen

Ik ben een fotograaf die verhalende beelden maakt. Een concept neerzet met de ondernemer als uitgangspunt. Waar houd ze van? Waar wil ze andere mensen mee helpen? Wat voor persoon is zij? Al deze dingen laat ik terug komen in beeld. Zodat mensen meteen een idee hebben wie die persoon is en een bepaald gevoel erbij krijgen. Ik kijk echt naar hoe die persoon is en dat dat goed over komt op de foto. Als jij de beelden in combinatie met jou verhalen en ervaringen deelt, zul je de klanten aan gaan trekken die bij je passen. Hoe concreter je dat hebt, hoe beter je jouw ideale klant aanspreekt.

Heb je nog geen idee wat voor foto’s bij jou passen? Het is niet erg als je nog niet zo goed weet wat je nou precies in een foto wilt. Ik help je met het hele proces. Na een gesprek krijg je een vragenlijst opgestuurd, zodat ik jou een stukje beter leer kennen. Daarna ga ik met een moodboard aan de slag om de hele sfeer en het gevoel in kaart te brengen. Zelf ben ik gek op fotograferen in de natuur, omdat het een rustige plek is en veel inspiratie geeft. Maar ik ga ook gerust met jou op zoek naar een andere rustige plek zoals bijvoorbeeld een B&B of een locatie die we kunnen afhuren. Samen halen we alles eruit om de meest unieke foto’s te krijgen voor jouw bedrijf, want jij verdient dat!

 

Fotoshoot Heppie kids kindercoach

 

Deze foto’s heb ik gemaakt voor Herma van heppie kids kindercoach. Ze kwam bij mij terecht via haar dochter die mij kende. Ze is nog niet zo lang bezig en toch wilde ze meteen een fotoshoot die helemaal uitstraalt wie zij is. Super tof wanneer iemand meteen investeert in goede foto’s. In de foto’s wilde ik laten zien waar ze van houdt zoals de natuur, bloemen, boeken lezen en het werken met kinderen. We zochten een locatie uit waar ze graag is en bij haar past. Het was een prachtige avond met een mooie zonsondergang dus we konden ons niks beters indenken.

Foto’s gemaakt voor Heppie kids kindercoach

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk