Gratis masterclass ‘Be your brand’

Hoe zorg je dat je verbinding krijgt met je doelgroep?

Hoe krijg je verbinding met je doelgroep?

Hoe trek je jouw doelgroep aan? Hoe zorg je dat ze een connectie voelen met jou? En hoe zorgt dat voor een verbinding?

Mensen maken keuzes vanuit hun gevoel. Ze kiezen iemand, omdat ze een bepaald connectie voelen. En daarom is personal branding ook zo enorm belangrijk voor jouw bedrijf. Want wanneer je dat toepast kan je ook jouw doelgroep aan gaan trekken. Kunnen mensen een connectie met je krijgen en zich verbonden voelen met jou.

Ik deel graag wat tips met je wat je van jezelf kunt laten zien om die verbinding te krijgen:

3 tips om verbinding te krijgen met je doelgroep

1. Laat zien hoe jij in het leven staat

Hoe sta jij in het leven? Welke bewuste keuzes maken jij in jouw leven en waarom? Door te laten zien hoe jij in het leven staat, kunnen mensen sneller verbinden met jou als zij ook op die manier in het leven staan. Want we vinden het belangrijk ons te omringen met mensen die op dezelfde manier in het leven staan.

2. Laat zien met wie jij werkt

Mensen willen gezien worden en herkenning voelen. Daarom is het goed om te laten zien met welke mensen jij samenwerkt. Waar lopen deze mensen tegenaan en waar dromen zij van? Want misschien hebben zij wel diezelfde dromen en voelen ze een connectie met jou.

3. Wees kwetsbaar

Je bent mens, niks gaat helemaal perfect bij je. Want zo is het leven. En door te laten zien waar jouw struggles zitten, zorgt het dat mensen jou ook echt als mens gaan zien. Word je toegankelijker om mee samen te werken. Voelen ze zich herkent omdat ook jij je struggles hebt. 

Hoe ik je kan helpen aan meer verbinding met jouw doelgroep

Bij personal branding fotografie is het voor mij heel belangrijk dat we verschillende kanten van jouw persoonlijkheid laten zien. Zodat je ook op verschillende gebieden de connectie aan kan gaan met jouw doelgroep. Mensen echt een duidelijk beeld krijgen wie jij als persoon bent.

Kwetsbare en krachtige foto’s is wat mij betreft de magische combinatie dat echt zorgt voor verbinden. Foto’s die jouw teksten versterken. 

Fotograaf voor meer zelfvertrouwen

Hil, ik ben Anouk

31 jaar en heb in de loop der jaren heel veel vrouwen mogen fotograferen. Ik werk samen met coaches en bewuste ondernemers en zorg voor prachtige, persoonlijke foto’s met echte emoties en verhalende fotografie voor verbinding. Zodat ze meer impact kunnen maken met hun online zichtbaarheid.

Ik heb een rustige persoonlijkheid en kan goed luisteren. Ook kan ik vrouwen goed op hun gemak stellen, zodat ze echt als haarzelf op de foto komt.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk