Gratis masterclass ‘Be your brand’

Hoe pas je personal branding in je foto’s toe?

Wat is personal branding? En wat valt er onder personal branding?

Personal branding is jezelf neerzetten als merk. Jij maakt jouw bedrijf uniek door jou. Zodat het niet alleen meer gaat om het product of dienst wat je verkoopt, maar mensen jou kiezen om wie jij bent. Wat er onder personal branding valt:

 

 • huisstijl
 • gevoel
 • jouw missie
 • jouw visie
 • jouw kernwaarden
 • foto’s
 • video
 • tekst

Hoe pas je personal branding in je foto’s toe?

Veel fotografen noemen zich al snel personal branding fotograaf. Het zijn foto’s voor jouw bedrijf dus het zijn personal branding foto’s.

Maar personal branding gaat veel dieper dan een paar mooie foto’s. Als je personal branding toepast stralen de foto’s compleet uit wie jij bent. Denk daarbij aan de juiste sfeer, het juiste gevoel, de juiste kleuren en emoties. Foto’s die helemaal uitstralen wie jij bent en jouw verhaal vertellen. Zodat je uiteindelijk ook de juiste mensen daarmee aan zal trekken. Een juiste eerste indruk geeft. Wat belangrijk is bij een branding shoot is de persoon zo goed mogelijk leren kennen. En aan de hand daarvan een plan gaan maken.

 

 

Deze vragen kan je daar bijvoorbeeld in stellen:

 1. Wat wilt jij uitstralen?
 2. Hoe wil jij overkomen?
 3. Waarom doe jij wat jij doet?
 4. Hoe ben je daar gekomen?
 5. Welk gevoel wilt je overbrengen?
 6. Wie ben jij als persoon?
 7. Wat is jouw favoriete plek?
 8. Wat zijn jouw huisstijlkleuren?

 

Hoe pas je personal branding in fotografie toe?

Je kan personal branding op verschillende manieren toepassen in je foto’s. Door de huisstijlkleuren terug te laten komen in bijvoorbeeld kleding, locatie of attributen. Voor een bepaalde locatie te kiezen dat bij diegene past. Verschillende emoties laten zien van de persoon of het verhaal van de persoon.

 

 

Gratis personal branding gesprek

Vind je het zelf nog heel lastig te bepalen wat je uit wilt stralen? Wat voor soort branding foto’s bij jou passen als coach? Plan dan een gratis gesprek met mij in en dan denk ik met je mee.

 

Personal branding fotoshoot Merel

De branding foto’s die je op deze pagina ziet zijn gemaakt voor fit met Merel. Merel helpt mensen aan een fitter leven, waardoor je lekkerder in je fel zit en meer zelfvertrouwen hebt. We hebben tijdens de fotoshoot ons gefocust op verschillende emoties zoals: kwetsbaarheid, kracht, blij, rust en liefdevol. We kozen een rustige locatie met een huiselijke sfeer wat helemaal past bij Merel. Daarna zijn we nog naar buiten gegaan om de wat actievere kant te laten zien.

 

Fotografie: Anouk Strijbos fotografie

Foto’s voor: https://fitmetmerel.nl/

Fotolocatie the 18 studio: https://www.the18studio.com/

Haar en Visagie: https://beautybysayrona.nl/ 

Fotoshoot ideeen personal branding binnen locatie
Fotoshoot locatie ideeen zwolle omgeving
Waarom zou je een fotoshoot met visagie doen?
Fotograaf voor meer zelfvertrouwen

Hil, ik ben Anouk

31 jaar en heb in de loop der jaren heel vele vrouwen mogen fotograferen. Ik werk samen met coaches en bewuste ondernemers en zorg voor prachtige, persoonlijke foto’s met echte emoties en verhalende fotografie voor verbinding. Zodat ze meer impact kunnen maken met hun online zichtbaarheid.

Ik heb een rustige persoonlijkheid en kan goed luisteren. Ook kan ik vrouwen goed op hun gemak stellen, zodat ze echt als haarzelf op de foto komt.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk