Gratis masterclass ‘Be your brand’

Hoe je dag van de fotoshoot kan ervaren

Hoe je dag van de fotoshoot kan ervaren

Stel je eens voor.. De dag van de fotoshoot is zover. Je stapt uit bed, neemt een lekkere warme douche, kleed je aan en begint rustig met ontbijten. Je voelt een beetje spanning, want je bent super benieuwd hoe de dag gaat verlopen. Dan gaat de bel. De fotografe en visagiste staan voor de deur.

We beginnen met wat drinken en ondertussen legt de visagiste haar spullen klaar. Terwijl je plaats neemt vraagt de visagiste naar je wensen en geeft aan wat zij bij jou van plan is. Wanneer je make-up en haar klaar is kijk je in de spiegel. Je ogen knallen er mooi uit, hebt een mooi glimmetje en blos en in je haar zit een mooie slag.

Dan lopen we naar je slaapkamer om kleding uit te zoeken. De fotografe geeft wat tips en het eerste setje kleding kan aangetrokken worden. We zoeken wat bijpassende sieraden en stappen dan in de auto op weg naar de locatie. De spanning begint wat te stijgen, oke nu gaat het echt beginnen.

Je voelt dat je niet echt weet wat je moet doen of waar je moet kijken. Gelukkig heeft de fotografe het door en geeft wat aanwijzingen. Ik mag wat heen en weer lopen en geniet ondertussen van de natuur. De fotografe zegt dat ik het goed doe. En ik voel dat ik me zelfverzekerder begin te voelen. Ik wilde graag foto’s met emoties en de fotografe vraagt terug te denken aan bepaalde momenten en hoe ik mij toen voelde. Ik mocht schreeuwen, ik mocht lachen of huilen. Wat ik op dat moment ook voelde. En wat was dat een heerlijk gevoel! Ik voelde me ineens lichter en fijner. En merkte dat het steeds makkelijker werd. En de fotografe zei steeds dat ik het goed deed wat mij extra veel vertrouwen gaf.

Na twee uur was het klaar. Ik was moe en voelde me tegelijk heel energiek. Wat was dit eigenlijk leuk om te doen!

Ik heb een personal branding fotoshoot door Anouk laten verzorgen. Voorafgaand aan de shoot was er een grondige voorbereiding, waardoor Anouk mij leerde kennen en voelde wat het is wat ik over wil brengen. De fotoshoot was op een prachtige locatie en Anouk had het goed getimed met het licht. We hadden een mooie zonsondergang te pakken. Ook ziet ze de juiste plekjes voor de foto’s op de locatie, echt knap!

Ik voelde me al vlug op mijn gemak bij Anouk en kon me gemakkelijk bloot geven. In mijn bedrijf gaat het om zelfliefde (ook voor je lijf), verstilling, gevoelens voelen, vrouwelijkheid en je hart volgen.

Deze waarden zie je terug in de fantastisch mooie foto’s van Anouk. Haar fotografiestijl is zacht en vrouwelijk; heel goed passend bij mij en mijn bedrijf. Ik ben enorm trots op de foto’s en ik ben blij dat ik een uitgebreide beeldbank heb aangekocht.

Lieve Anouk, dankjewel voor het zo ontzettend prachtig in beeld brengen van mijzelf en mijn waarden.

Foto’s voor: Heidi van der Vaart www.stiltekracht.com 

Visagie: Fernanda Kipp https://fernandakipp.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk