Download gratis e-book 8 TIPS VOOR BETERE SELFIES

Hoe een zelfliefde fotoshoot bij mij in zijn werk gaat

Hoe een zelfliefde fotoshoot bij mij in zijn werk gaat

Waarom een zelfliefde fotoshoot?

Veel vrouwen zijn heel streng voor zichzelf. Ze doen heel veel voor anderen, maar cijferen zichzelf vaak weg. En dat doet veel met mij. En daarom heb ik een fotoshoot speciaal voor vrouwen die een verwendag verdienen. Ik heb beautiful you shoot bedacht, zodat vrouwen in het zonnetje gezet worden. Dat ze een zelfverzekerde boost krijgen. Zien hoe mooi ze zijn en zichzelf beter kunnen accepteren. Samen gaan we daar de juiste invulling voor geven. Je kan kiezen uit:

  • boudoir fotoshoot
  • puur natuur fotoshoot
  • portret fotoshoot in outfit van de cliënt closet

Het belangrijkste vind ik dat jij je er helemaal goed bij voelt. Maar wil je ook uitdagen om iets te doen, ook al vind je het misschien spannend. Ik heb meerdere vrouwen wat bloter gefotografeerd. En achteraf vonden ze het zo mooi dat ze dat ook hadden laten fotograferen.

Waarom zou je een zelfliefde fotoshoot doen?

Omdat jij het waard bent. Omdat jij prachtig bent en dat mag laten vastleggen. En wanneer je je even weer onzeker voelt, weer terug kan kijken naar de shoot en dat gevoel weer naar boven kan halen. Het is echt het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven vind ik. 

Hoe gaat een zelfliefde shoot in zijn werk?

Ik vind het belangrijk dat we een fijne klik hebben dus we zullen altijd eerst kennismaken. Zodat jij op je gemak bent tijdens de fotoshoot. Tijdens het gesprek bespreken we wat jouw wensen zijn. Wat voor soort foto’s wil je van jezelf? Wil je boudoir, puur natuur of een prachtige outfit uit de cliënt closet? Wil je het op een mooie binnen locatie doen of gaan we een rustig plekje in de natuur opzoeken? Daarna gaan we samen een moodboard maken om ideeën op te doen en het verder uit te werken. Wanneer de fotoshoot zover is word je eerst opgemaakt door een visagiste en zal ze je haar mooi stylen. En tijdens de fotoshoot stel ik jou op je gemak, kletsen we gewoon en geef ik tips in poses. Alles om jou zo mooi mogelijk en als jezelf op de foto te krijgen. 

Nog even alles op een rijtje:

  • kennismakinggesprek om je beter te leren kennen en wensen bespreken
  • moodboard met ideeën
  • Hulp bij kleding en locatie uitzoeken
  • Haar & make-up verzorgd door visagiste
  • Fotoshoot
  • Aflevering fotoshoot + foto afgedrukt

Gun jezelf een fotoshoot

Een fotoshoot is een ervaring met een vastgelegde herinnering. Foto’s waar je altijd weer naar terug kan kijken en dat fijne gevoel weer naar boven kan brengen. Ben je benieuwd naar hoe ik verder te werk ga en wil je graag kennismaken? 

Foto's voor Heidi https://stiltekracht.com/ 

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.

Ook leuk