Gratis masterclass ‘Be your brand’

Hoe een zelfliefde fotoshoot bij mij in zijn werk gaat

Wat is een zelfliefde fotoshoot?

Een zelfliefde fotoshoot is een fotoshoot dat gericht is om jou meer zelfvertrouwen te geven en meer liefde voor jezelf te ontwikkelen. Ik leg de schoonheid van de vrouw vast en laat een kant zien van haarzelf die ze nog niet kende. Waardoor ze meer hun eigen schoonheid gaat zien en waarderen.

Waarom ik als portret fotograaf dit aanbied

Veel vrouwen zijn heel streng voor zichzelf. Ze doen heel veel voor anderen, maar cijferen zichzelf vaak weg. En dat vind ik heel jammer om te zien. Want je kan pas goed voor anderen zorgen als je jezelf op plek één zet. En daarom heb ik een fotoshoot speciaal voor vrouwen die dit geweldige cadeau verdienen. Ik heb beautiful you shoot bedacht, zodat vrouwen in het zonnetje gezet worden. Dat ze meer zelfvertrouwen krijgen. Zien hoe mooi ze zijn en zichzelf beter accepteren. Samen gaan we daar de juiste invulling voor geven. Je kan kiezen uit:

  • boudoir fotoshoot
  • puur natuur fotoshoot
  • portret fotoshoot in outfit van de cliënt closet
 

Het belangrijkste vind ik dat jij je er helemaal goed bij voelt. Maar wil je ook uitdagen om iets te doen, ook al vind je het misschien spannend. Ik heb meerdere vrouwen wat bloter gefotografeerd. En achteraf vonden ze het zo mooi dat ze dat ook hadden laten fotograferen. Ik zorg voor een veilige plek en stel jou op je gemak met mijn rustige persoonlijkheid en door de juiste vragen te stellen.

Omdat elke vrouw meer van haarzelf mag gaan houden

Wat is een zelfliefde fotoshoot?
Hoe ziet een zelfliefde fotoshoot eruit?
Hoe gaat een zelf liefde fotoshoot in zijn werk?

Waarom zou je een zelfliefde fotoshoot doen?

Een mooier cadeau kan je jezelf niet geven. Omdat jij het waard bent. Omdat jij prachtig bent en dat mag laten vastleggen. En wanneer je je even weer onzeker voelt, weer terug kan kijken naar de fotoshoot en dat gevoel weer naar boven kan halen. Een fotoshoot kan zoveel meer met je doen dan je denkt. Het kan je echt transformeren naar een krachtige, zelfverzekerde vrouw.

Hoe gaat een zelfliefde shoot in zijn werk?

Ik vind het belangrijk dat we een fijne klik hebben dus we zullen altijd eerst kennismaken. Zodat jij op je gemak bent tijdens de fotoshoot. Tijdens het gesprek bespreken we wat jouw wensen zijn. Wat voor soort foto’s wil je van jezelf? Wil je boudoir, puur natuur of een prachtige outfit uit de cliënt closet? Wil je het op een mooie binnen locatie doen of gaan we een rustig plekje in de natuur opzoeken? Daarna gaan we samen een moodboard maken om ideeën op te doen en het verder uit te werken. Wanneer de fotoshoot zover is word je eerst opgemaakt door een visagiste en zal ze je haar mooi stylen. En tijdens de fotoshoot stel ik jou op je gemak, begeleid jou en geef ik tips in poses. Alles om jou zo mooi mogelijk en als jezelf op de foto te krijgen. 

Nog even alles op een rijtje:

  • Kennismakinggesprek om je beter te leren kennen en wensen bespreken
  • Moodboard met ideeën
  • Hulp bij kleding en locatie uitzoeken
  • Haar & make-up verzorgd door visagiste
  • Fantastische ervaring tijdens fotoshoot
  • Aflevering fotoshoot + foto afgedrukt in luxebox of print aan de muur
 

Gun jezelf een fotoshoot

Een fotoshoot is een ervaring met een vastgelegde herinnering. Foto’s waar je altijd weer naar terug kan kijken en dat fijne gevoel weer naar boven kan brengen. Ben je benieuwd naar hoe ik verder te werk ga en wil je graag kennismaken? 

Wat is een zelfliefde fotoshoot?

Lieve woorden

De fotoshoot was op een prachtige locatie en Anouk had het goed getimed met het licht. We hadden een mooie zonsondergang te pakken. Ook ziet ze de juiste plekjes voor de foto’s op de locatie, echt knap! Ik voelde me al vlug op mijn gemak bij Anouk en kon me gemakkelijk bloot geven. Haar fotografiestijl is zacht en vrouwelijk; heel goed passend bij mij.

Ik ben enorm trots op de foto’s en ik ben blij dat ik een uitgebreide beeldbank heb aangekocht. Lieve Anouk, dankjewel voor het zo ontzettend prachtig in beeld brengen van mijzelf!

Heidi van der Vaart

Fotograaf voor meer zelfvertrouwen

Hil, ik ben Anouk

31 jaar en heb in de loop der jaren heel vele vrouwen mogen fotograferen. Ik heb ze zien opbloeien van een tikkeltje onzeker aan het begin naar stralend en vol zelfvertrouwen aan het einde van de fotoshoot. Het is mijn missie om vrouwen te laten zien hoe prachtig ze zijn zoals ze zijn.

Ik heb een rustige persoonlijkheid en kan goed luisteren. Ook kan ik vrouwen goed op hun gemak stellen, zodat ze echt als haarzelf op de foto komt.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk