Maak kans op een gratis personal branding gesprek van 45 minuten

Het is mijn doel om vrouwen te helpen aan prachtige foto’s, waarin ze zich compleet herkennen en daarbij de klanten aantrekken die bij hun passen.

Ik weet dat er veel bij online zichtbaarheid komt kijken. Dat je bijvoorbeeld nog iets mist in jouw online zichtbaarheid, iets wat helemaal kloppend voelt bij jou.

Ik wil je graag een stap verder helpen om te kijken hoe je nog duidelijker weet hoe je zichtbaar wilt zijn dat bij jou past. En denk daarbij niet aan kleuren, maar aan jouw foto’s, jouw verhaal, missie, visie en uitstraling.

Ik vind het belangrijk om te weten wat er in mijn klanten omgaat en dit is een fijne manier om daarachter te komen én om jou een stapje verder te helpen. En daarom krijgen twee vrouwelijke ondernemers per maand de kans op een gesprek met mij.

Misschien ben je al wel zichtbaar op Instagram, maar trek je nog niet de klanten aan waar je blij van wordt. Of merk je dat de uitstraling nog niet helemaal bij jou past bij waar je nu staat.

Dan kan ik jou helpen! Vul de vragenlijst in hieronder en maak kans op een gesprek met mij.

Elke maand maak ik 2 winnaressen bekend.

Het lijkt mij super tof als je mee doet!