Maak kans op een gratis personal branding gesprek van 45 minuten

Het is mijn doel om vrouwen te helpen met hun online zichtbaarheid, waarin ze compleet zichzelf zijn en daarbij de klanten aantrekken die bij hun passen. En ik weet hoeveel er bij het ondernemen komt kijken. Dat het soms onoverzichtelijk word, je van alles en nog wat probeert en je de focus even kwijt bent. Ik wil je graag een stap verder helpen om te kijken hoe we jou meer focus kunnen geven en hoe je personal branding kan gaan toepassen in jouw bedrijf. En denk daarbij niet alleen aan kleuren, maar ook aan jouw hele verhaal, missie, visie en uitstraling.

Ik vind het belangrijk om te weten wat er in mijn klanten omgaat en dit is een fijne manier om daarachter te komen én om jou een stapje verder te helpen. En daarom krijgen twee vrouwelijke ondernemers per maand de kans op een gesprek met mij.

Misschien ben je al wel zichtbaar op Instagram, maar heb je weinig interactie. Of trek je nog niet de klanten aan waar je blij van wordt.

Dan kan ik jou helpen! Vul de vragenlijst in hieronder en maak kans op een gesprek met mij.

Het lijkt mij super tof als je mee doet!