8 tips voor het fotograferen van zelfportretten

Gratis e-book

Al meer dan 200x gedownload

Zelfportretten fotograferen en inzetten voor jouw bedrijf

Ik ben fotograaf en fotografeer al vanaf mijn 14e zelfportretten en zet deze in voor mijn bedrijf.

Om mensen kennis te laten maken met mij, een bepaald gevoel over te brengen of door een verhaal te vertellen met mijn zelfportret. Al deze kennis over zelfportretten deel ik graag met jou, zodat jij het ook kunt gaan inzetten.

Na het lezen van dit ebook:

  • Weet jij waar je rekening mee moet houden bij het maken van een professioneel zelfportretΒ 
  • Weet jij wat voor statief je kunt gebruikenΒ voor jouw zelfportret
  • Hoe je het mooiste licht krijgt voor jouw zelfportret
  • Wat voor kleding je het beste aan kunt trekken voor de foto
  • Weet jij hoe je personal branding in je zelfportret toepast
Β 

In dit gratis e-book ga ik je leren hoe je zelfportretten fotografeert en in kunt zetten voor jouw bedrijf.

Laat mij je helpen om professionele zelfportretten te leren maken die je in kunt zetten voor jouw bedrijf. Download het e-book met daarin 8 tips om zelf professionele zelfportretten te maken voor jouw social media.

tips voor het maken van betere en mooiere zelfportretten

Download het
e-book