8 tips voor het maken van betere zelfportretten

Gratis e-book

Zelfportretten maken en inzetten voor jouw bedrijf, kan dat?

Ja dat kan! Ik ben fotograaf en maak altijd zelfportretten en zet deze in voor mijn bedrijf. Om een bepaald gevoel over te brengen of door een verhaal te vertellen met mijn zelfportret. Al deze kennis over zelfportretten deel ik graag met jou.

  • Je leert waar je rekening mee moet houden bij het maken van een zelfportret 
  • Ik vertel je waar je op moet letten bij het kiezen van een statief voor jouw zelfportret
  • Hoe je het mooiste licht krijgt voor jouw zelfportret
  • Wat voor kleding je het beste aan kunt trekken voor de foto
  • Hoe je personal branding in je zelfportret toepast

In dit gratis e-book ga ik je leren hoe je betere zelfportretten maakt en in kunt zetten voor jouw bedrijf.

Laat mij je helpen om professionele zelfportretten te leren maken die je in kunt zetten voor jouw bedrijf. Dowload het e-book met daarin 8 tips om zelf professionele foto’s te maken voor jouw online kanalen.

al meer dan 200 x gedownload

tips voor het maken van betere en mooiere zelfportretten

Download het
e-book