Fine art prints

Houd jij ook van kwestbare fine art portretten of prachtige natuurfoto’s in moody stijl? Neem dan vooral een kijkje bij mijn prints!

Ik houd van kwetsbaarheid, emoties en geniet van de kleine dingen en dat leg ik vast in beeld

Fotografie is voor mij een reflectie van mijzelf en hoe ik naar de wereld kijk. Ik houd van emoties, kwetsbaarheid en geniet van de kleine dingen. Ik neem mijn camera mee de natuur in of als ik op reis ben. Alles wat mij aanspreekt word daarin vastgelegd. Een bepaalde sfeer, mooi licht of een prachtige omgeving.

Ook maak ik regelmatig zelfportretten om mijn gevoel vast te leggen of een verhaal te vertellen. Hier kan ik echt mijn creativiteit in kwijt.

Waar te koop?

Mijn werk is te koop op de Nederlandse website Werk aan de muur en de internationale website Society 6.Β 

Voor grote prints kan je het beste kijken op Werk aan de muur.
Wil je het liever privΓ© bij mij bestellen? Doe mij dan een berichtje naar info@anoukstrijbos.nl