Fine art prints

Hier kan je kunst kopen van Anouk Strijbos fotografie voor aan de muur. Fine art prints met een verhaal, emotie of boodschap.
Kunst met een warme gevoel. Kies een exclusief kunstwerk uit wat jou het meest aanspreekt.

Ik houd van kwetsbare fotografie, emoties en geniet van de kleine dingen en dat leg ik vast in beeld.

Persoonlijke fine art kunst aan de muur

Fotografie is voor mij een reflectie van mijzelf en hoe ik naar de wereld kijk.
Ik houd van emoties, kwetsbaarheid en geniet van de kleine dingen. 

Ik maak regelmatig zelfportretten om mijn gevoel vast te leggen of een verhaal te vertellen. Hier kan ik echt mijn creativiteit in kwijt.

Dus wanneer jij echt op zoek bent naar persoonlijke kunst voor een aan de muur, dan zit je hier goed. 

Je koopt dan echt een verhaal of een gevoel wat je in huis wilt brengen.

Waarom zou je kunst bij een fotograaf kopen?

De reden dat je het beste kunst bij de fotograaf zelf kunt kopen is omdat je daarbij de fotograaf het beste steunt in haar werk. Zo heb je ook websites als werk aan de muur, waar maar een kleine percentage naar de fotograaf zelf gaat. Jij vind het belangrijk dat je de fotograaf steunt en zo kan je dat het beste via de eigen website online kopen.


Wat is fine art fotografie?

Fine art fotografie is een ander woord voor conceptuele fotografie. Er zit een verhaal achter de foto die is gemaakt. Om een emotie, gevoel of verhaal over te brengen. Ook is fine art een bepaalde stijl fotografie, zo lijkt het op een kunstwerk door een bepaald lichtgebruik en nabewerking. Voor mij is fine art echt een beleving, een wereld waarin je word getrokken. Dat je je afvraagt hoe de fotograaf dat gemaakt heeft. Een stukje magie.

Fine art kunst zelfportretten aan de muur

Klik op de foto om een fotografie kunstwerk te bekijken: het verhaal, meer informatie en het werk te bestellen. 

De kwaliteit van het werk is zorgvuldig uitgekozen, zodat de kunst levenslang mooi blijft. 

De kunstwerken kunnen worden opgehaald in Kampen, opgestuurd worden of persoonlijk naar je worden gebracht.

All or nothing

450 euro

Kwetsbaarheid

450 euro

Harnas van glas

450 euro

Er is altijd licht

450 euro

Scream

450 euro

Taboe op huilen

450 euro

450 euro

Zelfliefde als basis

450 euro

Wie is de beeldende kunstenaar?

Vanaf mijn 14e was ik al bezig met fotografie en het maken van zelfportretten. En dat heeft zich in de loop der jaren steeds meer ontwikkeld naar foto’s met een verhaal en emoties.

Eerst deed ik het vooral voor mezelf, als uitlaatklep. En maakte ik een hele persoonlijke ontwikkelingsreis. Maar nu voel ik meer dan ooit de behoefte om mijn meest persoonlijke kunst te delen met de buitenwereld.

Foto’s met een verhaal dat zorgt voor herkenning of verbinding. Kunst dat mensen raakt of een gevoel mee brengt dat ze in hun huis willen. 

Onderwerpen die in deze tijd erg belangrijk zijn. Om bespreekbaar te maken. Om mensen aan het denken te zetten. Om verandering te brengen. Daar doe ik het voor.