CHALLENGE 'BE YOUR BRAND'

Voor ondernemers die authentiek zichtbaar willen zijn

Je ziet bij andere ondernemers dat ze een perfecte feed hebben, goede stories maken en veel content delen. En je weet dat dat nodig is om jouw ideale klant aan te trekken. Je bent het overzicht kwijt hoe je Instagram kan inzetten en weet niet waar je moet beginnen met het delen van jouw verhaal. Misschien voel je je wel onzeker of heb je het idee dat mensen jou niet interessant vinden. En heb je geen idee hoe je de juiste mensen kan bereiken. Wat nou als ik jou vertel dat persoonlijke foto’s en verhalen 40% meer interactie krijgen op Instagram. Tijd voor jou om hier verandering in te brengen.

 Jij kan dit ook! In deze driedaagse challenge ga ik je helpen om de basis van jouw zichtbaarheid goed neer te zetten. Waarin je na gaat denken wie jij bent, wat je wilt uitstralen en hoe jij je ideale klant aan kan spreken.

Alles zit al in jou, maar het moet alleen nog naar buiten gebracht worden. Ik zorg dat jij vanuit jouw authentieke zelf zichtbaar gaat zijn. Waardoor het allemaal niet meer moeilijk voelt, maar vanuit jezelf en flow zichtbaar gaat zijn. Jij weet wie je bent en wat je wilt uitstralen en hoe je jezelf als personal brand kunt gaan neerzetten. Je kunt meteen instromen! Zie ik je daar?

Vrouwelijke fotografie voor personal branding fotografie en portretfotografie voor vrouwen

Herkenbaar?

wil jij?

Hoe zet je jezelf als personal brand neer? Hoe trek je je ideale klanten aan?

voor wie is de challenge?

Is dit herkenbaar voor jou? Dan is de challenge wat voor jou!

No one is you and that is your superpower

Vrouwelijke fotograaf voor branding en empower shoots

Wat levert de challenge mij op?

Inhoud Challenge

01.

Wie ben ik?

Wie ben ik en hoe wil ik overkomen?

02.

Wie is mijn ideale klant?

Wie is jouw ideale klant? En hoe trigger je en trek je ze aan?

03.

Moodboard maken

Look & feel van jouw bedrijf visueel maken Jouw personal brand

Hil, ik ben Anouk

30 jaar en ben personal branding fotograaf. Ik ben nu 3 jaar ondernemer en haal voor het grootste gedeelte mijn klanten uit Instagram. Door mijzelf als personal brand neer te zetten trek ik de juiste mensen aan. Wat mijn werk extra leuk maakt. Wat je bent niet voor niks ondernemer geworden toch? Je wilt werken met de mensen die bij jou passen. En dat gun ik jou ook!

Ik geloof dat wanneer jij laat zien dat je mens bent, waaronder ook jouw struggles deelt dat je een gunfactor gaat krijgen. Mensen voelen een connectie met jou en kiezen jou om wie je bent. En in de challenge ga ik jou dat leren.

Super tof als ik je hierbij mag helpen!

Wanneer jij JA zegt tegen de challenge

challenge be your brand

Deze 3 daagse challenge is voor jou wanneer je niet langer meer wat wilt aanmodderen op Instagram, maar precies weet wat jij moet laten zien om de gunfactor te krijgen van jouw ideale klant. Wanneer je de ticket hebt gekocht mag je het besloten account @challenge.be.your.brand gaan volgen.

35 euro

Excl. BTW

Veelgestelde

vragen

Deze challenge is voor jou wanneer jij meer zichtbaar wilt zijn op een manier dat bij jou past en de klanten aan wilt trekken die bij jou passen. Trek je al genoeg klanten aan? Dan is de challenge niet voor jou.

De challenge vind plaats in een besloten Instagram account.

Je hebt minimaal een maand toegang tot de challenge

De challenge is zo gemaakt dat je in 3 dagen klaar bent, maar je kunt de challenge op je eigen tempo doen. Als je maar binnen een maand alles gedaan hebt.

De challenge is opgemaakt uit video’s en in je mail ontvang je een slide waarin alles nog op een rijtje staat.