Gratis masterclass ‘Be your brand’

Personal Branding Fotoshoot

Maike Maessen

Branding shoot mentor en coach Maike Maessen

Een branding fotoshoot die niet alleen de mooie kanten, maar ook de kwetsbare kanten laten zien. Dat wilde Maike met haar branding fotoshoot. Ze wilde meer kanten van haarzelf laten zien. Om te laten zien wie ze is, maar ook wat zij kan betekenen voor anderen. Hoe haar reis is geweest naar de vrouw wie ze nu is. Dingen die ze terug wilde laten komen waren:

Mystiek –  Rebirth – Vrouwelijke energie – Warmte – Vertrouwen – Veiligheid

Het bijzondere was dat ik al iets in mijn hoofd had wat ik wilde uitwerken dat precies klopte bij wat Maike wilde. Ik maakte een moodboard wat kloppend voelde voor haar. Liet haar 2 opties zien van locaties, waarbij ze zelf mocht aanvoelen dat het meest passend voelde. En dat werd de Smederij in Epe. Om het mystieke nog meer in foto’s te laten zien bestelde ik een spuitbus dat zorgde voor mist. 

Voordat de fotoshoot zover was overlegden we nog even wat voor kleding ze mee wilde nemen en ik vulde dat nog aan met iets uit de cliënt closet. En daarnaast nam Maike ook nog wat persoonlijke spullen mee om haar verhaal te versterken. En ik nam de spiegel en wat doeken mee. We waren er klaar voor!

De dag van de fotoshoot

Toen we op de locatie aankwamen keken we met een glimlach om ons heen. We hadden verschillende ruimtes tot onze beschikking met prachtige grote ramen. En de zon scheen dus we konden lekker met de mist bezig! Mijn creatieve brein ging helemaal aan en we waren er klaar voor. Sayrona, de visagiste ging ook mee voor assistentie wat enorm fijn was. Want ik had nogal wat plannen.

We begonnen met wat heen en weer lopen om er allebei een beetje in te komen. En daarna werd de spuitbus erbij gepakt om lekker met tegenlicht te spelen en Maike te laten bewegen. Dat een heel mystiek gevoel gaf, precies wat Maike graag wilde. 

Verder gingen we in de flow verder en creëerden we samen een fantastische fotoshoot wat helemaal past bij Maike en haar verhaal. Met al haar verschillende kanten.

Wat ik ook heel fijn vond is dat Maike overal voor open stond en ze haar vertrouwen in mij legde. Dat geef mij de ruimte om te creëren.

Scroll snel verder als je de eindresultaten wilt zien en hoe Maike de fotoshoot heeft ervaren!

Branding fotograaf met visagie zwolle
Fotoshoot locatie industrieel epe
Verhalende branding fotografie bewuste vrouwen en coaches
Creatieve branding fotoshoot voor bewuste ondernemers
Portret fotoshoot als cadeau voor jezelf
Mystieke branding fotografie
Fotoshoot Kampen portret
Boudoir fotoshoot zwolle vrouw
Portret foto als cadeau vrouw
Personal branding fotografie voor vrouw zwolle
Empower zelfliefde fotoshoot fotograaf
Vrouwelijke branding fotograaf met visagie
Fotoshoot zwolle met visagie
Fotoshoot locatie zwolle portret
Branding en empower fotograaf voor vrouwen
Portret fotografie zwolle vrouwen
Branding fotografie mystieke vrouw fotoshoot
Portret fotografie zwolle fotoshoot voor meer zelfvertrouwen
Branding fotografie binnen locatie vrouw
Branding fotografie inclusief visagie fotoshoot

Lieve woorden van de klant

Dankzij Anouk heb ik nu beelden die zelf een verhaal vertellen, die verder gaan waar mijn woorden stoppen. Die laten zien waar ik voor sta.
 
Anouk is een warme vrouw, ze kan je tijdens de shoot naar de plek van emotie laten gaan en die vervolgens integer vastleggen, omdat ze die plek zelf ook kent. Haar werkwijze ontlaste mij van locaties zoeken, van bedenken wat ik allemaal wilde. Het was alsof ze dat zelf al lang helder had en dat overtrof door zelf vooraf al te experimenten met beeld en licht.
 
Ze is praktisch, duidelijk, professioneel en als vrouw toegankelijk, invoelend en intuïtief. Waarschijnlijk kom ik binnen een half jaar wel terug!
 
– Maike Maessen
 
Fotolocatie Smederij Epe
Fotograaf voor meer zelfvertrouwen

Hil, ik ben Anouk

30 jaar en heb in de loop der jaren heel vele vrouwen mogen fotograferen. Ik werk samen met coaches en bewuste ondernemers en zorg voor prachtige, persoonlijke foto’s met echte emoties en verhalende fotografie voor verbinding. Zodat ze meer impact kunnen maken met hun online zichtbaarheid.

Ik heb een rustige persoonlijkheid en kan goed luisteren. Ook kan ik vrouwen goed op hun gemak stellen, zodat ze echt als haarzelf op de foto komt.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?