Gratis masterclass ‘Be your brand’

Branding fotografie voor persoonlijke coach omgeving Zwolle

Thuiskomen bij jezelf

Een branding fotoshoot dat mijn bedrijf en persoonlijkheid reflecteert

Dat wilde Ilona met haar fotoshoot. Kwetsbare en krachtige branding foto’s die een verhaal vertellen. Ze koos voor mij omdat mijn manier van fotograferen heel erg past bij hoe zij het op haar manier in haar werk toepast. Door de informatie die Ilona mij gaf kreeg ik veel inspiratie voor het moodboard. Zo kreeg de shoot steeds meer vorm.

Ik hielp haar met de juiste locatie uitzoeken dat bij haar past, kozen samen kleding uit dat bij haar brand past en dacht mee wat ze verder nog mee kon nemen met de fotoshoot.

Dingen die we terug wilden laten komen in foto’s: thuiskomen bij jezelf, innerlijk kind, zelfliefde, vrijheid, geluk.

Branding fotografie in de natuur voor coach

De dag van de fotoshoot

Vanaf het begin dat ze binnenstapte voelde het al fijn. Het voelde alsof we elkaar al kende, waardoor ik snel op mijn gemak was. Tijdens de fotoshoot vond ik het fijn dat jij meedacht met wat ik in mijn hoofd had zitten en wist hoe we dit op een voor mij passende manier vast konden leggen, maar ook mij daarin kon uitdagen.

Ik voelde tijdens de fotoshoot een soort innerlijke vreugde naar boven komen en dat mocht er gaandeweg steeds meer uitkomen. 

Zeker op het einde voelde ik dat ontzettend, zoals de foto waarin ik ook echt van ‘gebonden’ ontwapenend/vrij ga. Toen ik met mijn hoofd omhoog ging, de armen in de lucht gooiden en mijn ogen sloot, voelde ik een stroom van rust, vreigde en vrijheid over mij heen komen. 

Als ik naar die foto kijk, weet ik wat ik voor mijn klanten wil.

Ik had ook aangegeven dat ik mijn het beeld af wil van ‘dat meisje’. En dat is echt gelukt, ik zie nu ook mezelf echt als krachtige vrouw.

Het heeft mij opgeleverd dat ik prachtig materiaal heb om mijn missie in de wereld te zetten en hier ook echt voor durf te gaan staan. Ook heeft het persoonlijk opgeleverd dat ik nog duidelijker heb waar ik voor wil gaan en heeft het beeld van het meisje plaats gemaakt voor een vrouw met innerlijke kracht die naar buiten treedt.

Branding fotograaf voor spirituele en holistische coaches
Foto vrouw inspiratie branding fotoshoot
Spontane foto vrouw zwolle
Fotoshoot locatie zwolle
Foto vrouw aan de muur
Fotoshoot zwolle natuur vrouw portret

Lieve woorden van een klant

Anouk wist op een warme, invoelende, ontspannende manier aan te sluiten bij wat ik wilde bereiken en hoe ik daarin ook zoveel mogelijk bij mezelf kon blijven tijdens de shoot.

Zij liet mijn hersenspinsels van verhalen in haar doorwerken, dacht hierin mee en wist mij op subtiele wijze te sturen om die hersenspinsels neer te zetten op de foto.

Hierbij wist zij mij ook op passende wijze uit mijn comfortzone te halen, waardoor ik echt bij het gevoel kon komen wat naar buiten moest komen. Innerlijke kracht en schoonheid weet Anouk naar buiten te halen.

Daarnaast was het ook nog eens heel gezellig en vergat ik (bijna) hoe koud het was, omdat ik genoot van de hele shoot.

Branding foto’s voor Ilona Sonneveld

https://www.isyou.nl/over-i-see-you/

Visagie en Haar verzorgd door:

https://beautybysayrona.nl/over-mij

Fotolocaties:

Bos Hattem en Schaapskooi Heerde

https://www.schaapskudde-epe-heerde.nl/

Fotograaf voor meer zelfvertrouwen

Hil, ik ben Anouk

31 jaar en heb in de loop der jaren heel vele vrouwen mogen fotograferen. Ik werk samen met coaches en bewuste ondernemers en zorg voor prachtige, persoonlijke foto’s met echte emoties en verhalende fotografie voor verbinding. Zodat ze meer impact kunnen maken met hun online zichtbaarheid.

Ik heb een rustige persoonlijkheid en kan goed luisteren. Ook kan ik vrouwen goed op hun gemak stellen, zodat ze echt als haarzelf op de foto komt.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk