Gratis masterclass ‘Be your brand’

Branding fotografie fotoshoot coach Marketingmeid Amersfoort

Branding fotografie fotoshoot coach marketingmeid in Amersfoort

Laatst had ik een toffe branding shoot met marketing coach Nathalie in de buurt van Amersfoort. Het doel van een branding fotoshoot is dat de persoonlijkheid te zien is in de foto´s en het past bij haar personal brand. We kozen ervoor om de fotoshoot bij haar thuis te doen, want ze had een heel leuk huis! Persoonlijker kan al haast niet toch?

Meestal fotograaf ik niet bij iemand thuis, omdat de meeste locaties te druk zijn om te fotograferen. Ik ben namelijk van eenvoud en niet veel afleidingen in de branding foto’s. Want het mag om de vrouw draaien. Maar Nathalie had een hoop foto’s gestuurd en toen besloten we het bij haar thuis te doen.

De fotoshoot is met visagie. Dus eerst werd Nathalie opgemaakt door de vaste visagiste, Sayrona. En daarin gingen wij beginnen. We zetten een lekker muziekje op, zodat ze een beetje kon ontspannen. Aan het begin moet elke vrouw altijd even wennen en ook ik moet even inkomen. Dat is helemaal oke. Op een gegeven moment voelt alles makkelijker en fijner en ontstaan er prachtige foto’s!

Branding fotografie met visagie in Amersfoort

Voordat we de fotoshoot hebben is het belangrijk voor mij om te weten waar je de foto’s voor wilt gebruiken. Zo houd ik rekening met staande en liggende foto’s. Foto’s van dichtbij en veraf. Foto’s met verschillende kanten van jouw persoonlijkheid om allerlei soorten content bij te kunnen schrijven. Nathalie wilde de foto’s inzetten voor haar website en voor haar Instagram.

Hoe bereid je je voor op een fotoshoot?

Ik ontzorg jou zoveel mogelijk, zodat jij zo ontspannen mogelijk de fotoshoot in gaat. Je ontvangt een pdf met hoe je je kunt voorbereiden voor de fotoshoot. Denk bijvoorbeeld aan wat voor kleding wel of niet mooi is voor de fotoshoot. Wat je voor attributen mee kunt nemen. Ook ontvang je een pdf met voorbeeldlocaties, zodat je niet urenlang bezig bent met het zoeken van een locatie. Ik heb locaties voor je uitgekozen in verschillende stijlen, zodat jij kan kiezen wat het meest past bij jou. En kom je er niet uit dan kan je altijd mij om hulp vragen. Ik sta voor je klaar.

Hoe bereid je je voor op een personal branding fotoshoot?

Ik sta niet graag in de belangstelling, maar bij jou durfde ik het aan

Jezelf niet durven laten zien en een succesvol bedrijf hebben word erg lastig. Je wilt dat mensen jou kiezen om wie jij bent toch? Dan zal je ook jezelf daarin moeten laten zien. En daarom koos Nathalie voor een fotoshoot bij mij. Omdat we allebei gevoelsmensen zijn en mijn fotografiestijl haar aansprak.

Branding shoot amersfoort pose ideeen

Marketing coach Nathalie zei dit over de fotoshoot:

Prachtig!! Super blij met m’n eigen foto’s.

Het heeft bevestigd welke stappen ik afgelopen tijd heb gemaakt, en daar ben ik blij mee!
Nu heb ik een fijne beeldbank waar ik een tijdje mee onderweg kan!
 
De fotoshoot was super fijn en gezellig!
 
Twijfel jij nog?
Ik zeg gewoon doen! Je voelt je sowieso op je gemak bij Anouk
 
 
Zoek jij een branding fotograaf in amersfoort?
Hoe ziet een branding fotoshoot eruit?
Hoe breng je afwisseling n branding fotografie?
Branding shoot amersfoort pose ideeen

Wil je ook professionele foto's waarin jouw persoonlijkheid in te zien is en het juiste gevoel overbrengt?

Klik hier voor meer informatie en een kennismaking in te plannen!

Fotograaf voor meer zelfvertrouwen

Hil, ik ben Anouk

30 jaar en ben al bijna 4 jaar personal branding fotograaf. Ik werk samen met coaches en therapeuten en zorg voor prachtige, persoonlijke foto’s met echte emoties en verhalende fotografie. Zodat ze meer impact kunnen maken met hun online zichtbaarheid.

Goed, dan nu nog iets persoonlijks over mij. Ik ben een echte romanticus, want ik ben dol op bloemen, kaarsjes en romcoms. Ik ben een echte zoetekauw en dierenvriend. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met de mensen die dichtbij mij staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk