Branding fotografie voor de spirituele ondernemer

Personal branding fotograaf voor de spirituele en holistische coaches. Versterk jouw verhaal met een professionele fotoshoot dat jouw ziel vastlegt. Warme, vrouwelijke foto's die je in kunt zetten voor je website en social media.

Wat is een personal branding fotoshoot?

Personal branding fotografie is een op maat gemaakte fotoshoot wat helemaal bij jou en jouw bedrijf past. Denk daarbij aan de hele look en feel van jouw bedrijf vastgelegd in foto’s. Een portret shoot is vooral gericht op mooie foto’s van jou, zonder een bepaald doel daarachter. Een personal branding fotograaf denkt echt mee in het juiste gevoel overbrengen, wat je wilt vertellen online en wat je wilt uitstralen. Foto’s die echt jouw verhaal vertellen. Een branding fotoshoot wat helemaal doordacht is waarin de authentieke jij naar voren komt, jouw ziel.  Wat bij een branding shoot komt kijken:

  • Verschillende emoties
  • Haar en make-up artiest
  • Kleurgebruik
  • Locatie
  • Kleding & styling
  • Props
 
Ben jij een coach of bewuste ondernemer en wil jij graag professionele foto’s die het juiste gevoel overbrengen en jou laten verbinden met jouw doelgroep? Ik help je graag aan warme, vrouwelijke branding foto’s waarin jij jezelf herkent en daarmee de doelgroep aantrekt.
Branding fotograaf voor spirituele ondernemer

Waarom een branding fotoshoot in de natuur?

Ik fotografeer veel coaches die van de natuur houden en daarom ook een professionele fotoshoot in de natuur willen.

De natuur heeft zo’n rust over zich heen dat je al snel op je gemak bent en als jezelf op de foto komt.

Ook is het een hele afwisselende plek waar je veel soorten natuur foto’s kunt maken. Zo heb je bijvoorbeeld prachtige dennenbossen die het hele jaar mooi zijn voor foto’s. Hoge grassen en kleine meertjes zijn ook prachtig voor een fotoshoot.

Ik werk als fotograaf landelijk, maar toch komen de klanten meestal naar de Veluwe toe omdat ik de plekjes goed ken daar. En zij zo geen stress hebben om een fotolocatie te vinden.

Ik shoot meestal doordeweeks en dan zijn er niet veel mensen te vinden in de natuur. Het is dan ook heerlijk rustig om samen een fijne branding fotoshoot te hebben.

Waarom zou je branding fotografie inzetten?

Tegenwoordig gaat bijna alles online en is het ook belangrijk dat jij laat zien dat je een mens bent. Daarnaast is het ook belangrijk dat mensen een connectie met jou voelen. Jou leren kennen. Een portretfoto is het eerste wat mensen zien wanneer ze op jouw website komen of op jouw social media kanalen kijken. De eerste indruk is dus super belangrijk. Want je wil professionaliteit uitstralen, maar ook dat mensen meteen een fijn gevoel bij je krijgen. Dat ze denken, wauw met haar wil ik samenwerken! En door branding fotografie op een manier toe te passen dat jou en jouw doelgroep reflecteert, bereik je deze mensen.

Wat kan je verwachten bij een branding shoot?

Ik zorg ervoor dat dit een fijne ervaring voor je word waarin je zoveel mogelijk ontzorgt word en foto’s krijgt die jou en jouw bedrijf reflecteert. Je krijgt prachtige foto’s die je breed kunt inzetten voor je website, social media en andere vormen. Afhankelijk van het pakket dat je kiest krijg je 20 of 45 foto’s, maar hebt altijd de mogelijkheid om bij te bestellen. Want meestal maak ik het je niet makkelijk met teveel mooie foto’s. Het is een investering voor jezelf, maar ook om jouw bedrijf krachtig zichtbaar te maken en de juiste mensen aan te trekken,

Wat klanten zeggen

werkwijze branding fotoshoot

01.

Kennismaking Zoom

Een klik hebben vind ik super belangrijk! Daarom plannen we eerst een kennismakingsgesprek in, na het gesprek ontvang je een uitgebreide vragenlijst, die je mag invullen, zodat ik jou zo goed mogelijk leer kennen. Deze vragenlijst geeft vaak ook al veel inzichten.

02.

Moodboard

Aan de hand van de vragenlijst maak ik een moodboard op maat, waarbij de look & feel van emoties, kleuren, sfeer en locatie in te zien zijn. Zodat het helemaal past bij jou en jij kunt zien wat ik in mijn hoofd heb zitten en of dat kloppend voelt bij jou.

03.

Client closet

Om zoveel mogelijk jou te ontzorgen bied ik een client closet aan waarin je outfits kunt uitkiezen voor de fotoshoot. Wil je daar geen gebruik van maken? Je krijgt ook een pdf met kleding tips en ik denk graag met je mee.

04.

Fotolocaties

Je krijgt ook hulp bij het zoeken van een geschikte locatie. Ik stuur jou een pdf met geschikte locaties waar ik eerder ben geweest of potentie heeft en geef advies in eventuele andere locaties. Voor elke fotoshoot is weer een andere sfeer mogelijk.

05.

Visagiste

Om jou een extra ontspannen en fijn gevoel te geven voor de fotoshoot werk ik samen met een vaste visagiste, Sayrona die zorgt dat jij er als de mooiste versie van jezelf eruit komt te zien. Dit is een keuze, geen must! Wel geven de meeste klanten aan dit van toegevoegde waarde te vinden

06.

Branding fotoshoot

Tijdens de fotoshoot begeleid ik je er doorheen. Ik stel je op je gemak en laat je vrij bewegen. En zorg dat er verschillende kanten van jou gefotografeerd worden. Ik zorg voor een ontspannen sfeer en we forceren niks, maar laten het ontstaan

07.

Aflevering foto's

Omdat jij anders kijkt naar jezelf kijkt dan dat ik doe, mag de selectie gemaakt worden door jou. De foto’s kunnen via een galerij gedownload worden.

Branding fotograaf spritiuele en holistische coaches

Branding fotograaf voor spirituele en holistische coaches

Voor mij is fotografie een manier om mijn creativiteit kwijt te kunnen en de connectie aan te gaan met mensen. Ik wil echt de ziel van iemand vastleggen, zodat zij de mensen aantrekt die bij haar passen.

Ik focus mij op gevoel en emoties, foto’s die een verhaal vertellen en jouw persoonlijkheid laten zien. 

Als je met mij samenwerkt kan je veel persoonlijke aandacht verwachten, eerlijkheid en mijn commitment. Ik neem de tijd voor je, sta voor je klaar en zorg dat jij met een enorm trots gevoel zichtbaar bent en impact kunt gaan maken.

De mensen die mij kennen omschrijven mij als een lief, gevoelig, spontaan en sociaal persoon. Ik ben erg geinteresseerd in mensen en ben altijd benieuwd naar wat hun drijft en hoe hun leven eruit ziet, niet te oppervlakkige gesprekken dus. Verder ben ik een echte romanticus, want ik ben dol op bloemen, kaarsjes en romcoms. Ik ben een echte zoetekauw en dierenvriend.

Branding fotografie voorbeelden

Laat je inspireren door deze brandig fotografie voorbeelden en bedenk waar jij blij van word en wat kloppend zou voelen bij jouw personal brand. Weet dat ik met je meedenk als je dit nog moeilijk vind.

Investering branding fotoshoot

750 euro

Excl. BTW + visagie

 

1150 euro

Excl. BTW + visagie

meest gekozen

Veelgestelde

vragen

Het kleinste pakket is vooral wanneer je foto’s nodig hebt voor je website. Maar wil je de foto’s breder inzetten zoals bijvoorbeeld blogs, Instagram, e-book, online programma of pdf’s. Dan raad ik je het grote pakket aan.

Ik help jou met het hele proces van de fotoshoot. Wel helpt het als je een beetje een idee hebt welke foto’s jou aanspreken en waarom en wat je wilt uitstralen met de foto’s.

Dat geeft helemaal niets, want samen gaan wij erachter komen wat helemaal bij jou past bij waar je nu staat in je business.

Nee hoor, want ik werk met vrouwelijke ondernemers vanuit het hele land. Wanneer je een fotoshoot in de buitenlucht wilt is het wel handiger voor mij om het in de buurt van Kampen te doen. Zodat ik ook de fotolocatie voor je kan uitzoeken. Maar ik kom ook gerust jouw kant op!

Binnen 2 weken ontvang je de eerste foto’s in een galerij om jouw selectie uit te gaan maken. Wanneer je de selectie klaar hebt, ga ik aan de slag met de finishing touch. Dat kan nog 2 weken duren. 

Ik houd de weersvoorspellingen goed in de gaten. Wanneer je voorspellingen heel slecht zijn, verplaatsen we de fotoshoot kosteloos.

Ik werk met een vaste visagiste waar ik een enorm fijne ervaring mee heb. Ze zorgt dat je helemaal als jezelf en stralend met make-up eruit komt te zien. Nooit too much dus. Je kunt haar boeken vanaf €125,- excl btw en reiskosten en ze kan ook mee met de shoot vanaf €50,- per uur. Ik neem contact met haar op voor jou.

Plan hier een gratis gesprek in. Daarin gaan we kijken of we een klik hebben en of ik jou kan helpen. Wanneer dat een ja is plannen we de fotoshoot in.