Gratis masterclass ‘Be your brand’

Boudoirshoot voor meer zelfvertrouwen

Wat is een boudoir fotoshoot?

Een boudoir fotoshoot is een shoot, waarin je in lingerie op de foto gaat om jouw lichaam meer te omarmen en te accepteren. Voor sommige fotografen word dat op een hele sexy manier gedaan, maar ik doe het vooral op een pure manier met niet te overdreven poses. Door een boudoir fotoshoot krijg je meer zelfvertrouwen.

Hoe zorgt een boudoir fotoshoot voor meer zelfvertrouwen?

Alleen al door ja te zeggen tegen een fotoshoot gebeurt er een hoop in jezelf. Want je geeft jezelf toestemming om jezelf zichtbaar te maken. Je vind jezelf goed genoeg om op de foto te komen. En daarin focussen we ook juist op de dingen die je nog niet zo mooi vind, om juist dat nog meer te gaan omarmen. We halen echt het trotse gevoel naar boven, waardoor jij vol zelfvertrouwen op de foto komt. Het is echt het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.
 
 

Ik ben helemaal happy en heb een enorme zelfvertrouwenboost gekregen weer! Dat heb ik nog nooit eerder gehad tijdens een shoot.

Wat is een boudoir fotoshoot en hoe gaat dat in zijn werk?

Hoe gaat een boudoir fotoshoot in zijn werk?

Een boudoir fotoshoot is erg kwetsbaar en daarom is het heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Plan daarom altijd eerst een gesprek in, zodat je goed kan aanvoelen of de klik er is.

Daarna gaan we samen ontdekken wat voor soort foto’s bij jou passen en hoe jij jezelf op de foto wilt zien. Dat doen we door middel van een moodboard te maken.

Ik help je met een locatie uitzoeken en ook de kleding word in meegedacht. Zodat je zo ontspannen mogelijk te fotoshoot in gaat. En je haar en make-up word ook gedaan door een visagiste, waardoor je nog meer mag gaan stralen.

Tijdens de fotoshoot word je zoveel mogelijk op je gemak gesteld en begeleid. Hoe meer je je eraan over geeft hoe meer ontspannen je zult zijn en als jezelf op de foto komt.

Wanneer de fotoshoot is geweest mag je gaan kiezen welke foto’s je wilt voor een luxebox, print of album. Zodat je altijd weer met trots terug kan kijken op de foto’s en kan teruggaan naar dat moment.

‘Ik heb echt met zoveel trots naar de foto’s gekeken. Wat een prachtig resultaat en ik ben zo trots dat ik dit gedaan heb! Ik kan het moment weer ook echt voelen.’

Wil jij ook een boudoir shoot maar vind je het spannend?

Heel begrijpelijk dat je het spannend vind. Het is niet iets wat je vaak doet en het voelt kwetsbaar:

  • Maar bedenk vooral hoe trots je zou zijn als je het zou doen
  • Dat je dit jezelf gunt
  • Meer zelfvertrouwen krijgt
  • Jezelf meer accepteert zoals je bent

 

Spreken mijn foto’s jou aan en is dit ook iets wat jij graag een keer wilt ervaren? Meer zelfvertrouwen en prachtige foto’s van jezelf als eindresultaat? Klik dan op de knop hieronder om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het lijkt mij geweldig om jou vast te leggen en te laten zien hoe prachtig je bent!

Portret fotograaf voor meer zelfvertrouwen | Zwolle | Apeldoorn | Kampen

Hil, ik ben Anouk

31 jaar en heb in de loop der jaren heel vele vrouwen mogen fotograferen. Ik help bewuste vrouwen aan meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie door middel van Beautiful you fotoshoot

Ik heb een rustige persoonlijkheid en kan goed luisteren. Ook kan ik vrouwen goed op hun gemak stellen, zodat ze echt als haarzelf op de foto komt.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk