Gratis masterclass 'Personal branding foto's inzetten voor je bedrijf'

Boudoirshoot voor meer zelfvertrouwen

Boudoirshoot voor meer zelfvertrouwen

Er zijn verschillende redenen waarom je een fotoshoot kunt gaan doen:

  • Je wilt foto’s voor je bedrijf
  • Je wilt foto’s als herinnering
  • Je wilt een fotoshoot voor meer zelfvertrouwen

De meeste klanten die bij mij terecht kwamen wilden een fotoshoot voor hun bedrijf. Om zichzelf online te kunnen laten zien. En wanneer de fotoshoot is geweest vraag ik altijd hoe ze de fotoshoot en samenwerking hebben ervaren. En daar kwamen zulke mooie dingen uit. Veel vrouwen gaven aan dat ze meer zelfvertrouwen kregen door de fotoshoot bij mij. Hoe bijzonder is dat?

''Was echt een topdag lieverd! Ik ben helemaal happy en heb een enorme zelfvertrouwenboost gekregen weer! Dat heb ik nog nooit eerder gehad tijdens een shoot.''

Zo kwam ik erachter wat ik als portretfotograaf kan betekenen voor vrouwen. Meer zelfvertrouwen geven en laten zien hoe prachtig te zijn.  Voordat we beginnen met de fotoshoot zijn ze vaak zenuwachtig. Om een stukje stress af te nemen werk ik met een visagiste samen. Zo worden ze lekker in de watten gelegd en prachtig opgemaakt. 

Ik werk als fotograaf met een cliënt closet om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen

Daarnaast bied ik een cliënt closet aan. Deze outfits komen prachtig uit op de foto wat zorgt voor een luxe uitstraling. En de jurken helpen om je nog mooier te voelen.

Ik zorg dat de fotoshoot een veilige omgeving is. Dat jij jezelf mag zijn. Ik kan goed aanvoelen hoe een ander zich voelt en daar speel ik op in. Ik zorg dat je uit je hoofd komt en weer in je lichaam komt door ademhalingsoefeningen. We zetten een ontspannen muziekje op. Of ik laat je lekker bewegen, zodat je wat losser komt. En natuurlijk laat ik je weten hoe goed je het doet en hoe prachtig je bent.

Zo deden we dat met deze fotoshoot ook. Ik zag haar langzaam steeds meer opbloeien en haar zelfvertrouwen werd groter. Dat ze aangaf ook foto’s in lingerie te willen. Zoiets doe je niet als je je onzeker voelt toch?

Wil jij ook een boudoir shoot maar vind je het spannend?

Een boudoirshoot is heel kwetsbaar en daarom wil ik je adviseren echt eerst kennis te maken met de fotograaf. Voordat je een fotoshoot inpland. Kies niet alleen een fotograaf, omdat ze mooie foto’s maakt. Maar kijk ook of jij echt een klik voelt met de fotograaf. Ik werk zelf altijd eerst met een kennismakingsgesprek, zodat we kunnen kijken of we een klik voelen. 

Spreken mijn foto’s jou aan en is dit ook iets wat jij graag een keer wilt ervaren? Meer zelfvertrouwen en prachtige foto’s van jezelf als eindresultaat? Klik dan op de knop hieronder om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het lijkt mij geweldig om jou vast te leggen en te laten zien hoe prachtig je bent!

Make-up artist Fernanda Kipp https://fernandakipp.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk