Nog 5 minuten wachten op het e-book..

Terwijl jij aan het wachten bent op het e-book heb ik een hele toffe TIJDELIJKE aanbieding dat jou gaat helpen om met jouw professionele selfies Instagram in te zetten om daadwerkelijk klanten te krijgen.

DIT WIL JE NIET MISSEN! Dus scroll snel verder naar beneden.

Uren
Minuten
Seconden

Instagram guide

Je hebt dit e-book gedownload, omdat je graag zelf aan de slag wilt met je zichtbaarheid. Want je weet dat het belangrijk is dat je jezelf laat zien. Maar voordat je jezelf laat zien is het ook belangrijk om te weten hoe je jezelf wilt laten zien. Zodat je met een duidelijke strategie zichtbaar gaat zijn om jouw ideale klant aan te trekken. Want ik weet hoeveel tijd Instagram kan kosten. En hoe zonde is het als je dat dan ook niks opleverd? Daarom heb ik een EENMALIG AANBOD voor jou, wat maar 30 minuten geldig is. Dus kijk snel verder!

Je wilt jouw bedrijf professioneler aan gaan pakken, maar weet niet hoe

Fotograaf voor meer zelfvertrouwen

Hil, ik ben Anouk

29 jaar en ben personal branding fotograaf. Ik ben nu 3 jaar ondernemer en haal al die tijd al mijn klanten uit Instagram. In die jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd over Instagram, veel ervaring op gedaan en deze kennis wil ik nu met jou delen.

Deze Instagram guide is tot stand gekomen door de klanten die een fotoshoot bij mij hebben gedaan. Ik wilde graag weten wat ik nog voor extra’s kon aanbieden bij fotoshoots. Daarin kwam naar voren dat ze wilden weten hoe ze hun foto’s het beste in kunnen zetten om het beste resultaat te krijgen. En zo ontstond de Instagram guide.

Ik heb al mijn kennis over Instagram, marketing en Canva in de Instagram guide verwerkt. Zodat ook jij straks je klanten kunt halen uit Instagram!

Goed, dan nu nog iets persoonlijks over mij. Ik ben een echte romanticus, want ik ben dol op bloemen, kaarsjes en romcoms. Ik ben een echte zoetekauw en dierenvriend. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met de mensen die dichtbij mij staan.

Waarom zou je Instagram voor jouw bedrijf gebruiken?

Instagram is een gratis platform waarin je makkelijk connecties maakt met mensen. Je kunt op een laagdrempelige manier jezelf laten zien, waar mensen heel makkelijk op kunnen reageren. Het is echt een goede manier om aan personal branding te doen, waardoor je ook de juiste mensen aan kunt trekken. Ik haal zelf bijna al mijn klanten uit Instagram en het zijn stuk voor stuk mensen die helemaal bij mij passen. En dat gun ik jou ook!

Hoe zet je Instagram foto's in voor jouw bedrijf?

Wil jij ..

Wanneer je deze vragen met ja hebt beantwoord. is de Instagram guide iets voor jou!

 

Je wilt graag Instagram voor je bedrijf inzetten, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen en wat je moet delen. Waardoor je waarschijnlijk maar wat doet. Wanneer je naar je feed kijkt is het een chaos en straalt het alles behalve professionaliteit uit. Je haalt niet tot nauwelijks klanten uit Instagram en daar wil je graag verandering in brengen. In de Instagram gids ga ik je precies laten zien hoe je je feed in kan delen, rust en professionaliteit uitstraalt, kan werken in Canva en weet wat je moet delen om klanten aan te trekken. Alle kennis die ik afgelopen jaren heb opgedaan op Instagram deel ik in deze guide met jou!

Wat is de Instagram guide?

Deze Instagram guide geeft jou de handleiding hoe je één stijl in jouw hele Instagram creëert dat zorgt voor herkenbaarheid. Je leert hoe je je feed kan indelen, hoe je je huisstijlkleuren terug laat komen en hoe je op de juiste manier foto’s inzet. Je krijgt een basis handleiding hoe je highlights, omslagfoto’s en carrousels maakt in Canva. Ook weet jij straks hoe je afwisselt met foto’s en de juiste profielfoto kiest. En heb je de handleiding welke soorten content jij online kunt delen om de juiste mensen aan te trekken, zodat jouw Instagram de professionaliteit uitstraalt die jij als ondernemer bent, je personal brand in te zien is en meer klanten aan zult trekken.

Wat levert de Instagram guide op?

Inhoud Instagram guide

01.

Gebruik foto's

1. Gebruik van fotoís
Welk formaat foto’s kies je?

02.

Taggen & locaties

Locatie toevoegen en mensen taggen

03.

#hashtags

Wat een hashtag is en welke jij kunt kiezen

04.

Indelen feed

Verschillende manieren van indelen feed voor meer rust en eenheid

05.

Carrousel

Hoe maak je een carrousel en waarom zou je dat gebruiken

06.

Rust creëren

Hoe creëer je meer rust in je Instagram account

07.

Huisstijlkleuren

Betekenis huisstijlkleur en hoe pas je dit overal in toe

08.

Profielfoto

Welke profielfoto kies je en waarom

09.

Highlights

Hoe maak je een highlight en wat voor highlight kies je

10.

Omslagfoto

Hoe maak je een omslag foto voor Facebook en Linkedin en welke keuze maak je daarin

11.

Omslagvideo

Hoe maak je een omslag foto voor je video’s in dezelfde stijl

12.

Content

Wat voor soorten content deel je om meer klanten te krijgen

Uren
Minuten
Seconden

Instagram guide

Ben jij er klaar voor om om Instagram professioneel in te zetten en meer klanten aan te trekken?

Koop je ticket dan hier!

Normaal €35,- maar nu voor:

25 euro

Excl. BTW

Veelgestelde

vragen

Wanneer jij niet tevreden bent hoe jouw Instagram eruit ziet en je wilt hier meer klanten uithalen dan gaat dit je zeker verder helpen
Ben je al tevreden over de uitstraling van jouw Instagram en haal je er al genoeg klanten uit? Dan is deze guide niet voor jou.

De Instagram guide is een pdf die je kunt opslaan. Je kunt het dus altijd terugkijken.

Een Instagram account die je zakelijk in wilt zetten, de app Canva en de app Planoly of Later

Wanneer jij JA zegt tegen de Instagram guide, zeg jij