Gratis masterclass ‘Be your brand’

Gratis personal branding gesprek

Voor coaches die zich willen onderscheiden, maar nog niet weten hoe

Het is mijn doel om...

Vrouwen te helpen aan prachtige foto’s, waarin ze zich compleet herkennen en daarbij de klanten aantrekken die bij hun passen.
Foto´s die uitstralen wie jij bent en wat jij belangrijk vind in je werk en het leven en die je voor al je online kanalen kunt
gebruiken en een verhaal vertellen.

 

Misschien herken jij dit wel..

Ik wil je graag een stap verder helpen om te kijken hoe je jezelf kan laten zien dat bij jou past.

Denk daarbij aan wat voor soort foto’s bij jou zouden passen, jouw verhaal, missie, visie en uitstraling. Jij als personal brand.

Ik vind het belangrijk om te weten wat er in mijn klanten omgaat en dit is een fijne manier om daarachter te komen én om jou een stapje verder te helpen. En daarom bied ik deze gratis gesprekken aan.

Voor wie is dit gratis gesprek?

Zijn deze punten herkenbaar voor jou? Dan kan ik jou helpen!

Plan een gesprek in met mij, dan stuur ik een korte vragenlijst om jou beter te leren kennen. En om jou tijdens het gesprek nog beter te kunnen helpen.

Het lijkt mij super tof jou te helpen!

Fotograaf voor meer zelfvertrouwen

Hil, ik ben Anouk

30 jaar en ben personal branding fotograaf. Ik fotografeer voornamelijk coaches, omdat het gevoelsmensen zijn en hun echte persoonlijkheid willen laten zien. Daarbij werken ze vaak vanuit hun eigen ervaring en dat verhaal vastleggen vind ik fantastisch.

Ik ben zelf lang op zoek geweest naar wat ik wilde uitstralen. Het had er vooral mee te maken dat ik het moeilijk vond om helemaal mezelf daarin te zijn. Nu durf ik mezelf helemaal te laten zien en trek ik daarbij ook de juiste mensen aan. Omdat ik het beeld losliet van hoe het hoorde. Foto’s voor jouw bedrijf mogen speels. leuk en creatief zijn. Zolang het maar bij jou en jouw doelgroep past!

Dit levert het gesprek op ..

Anouk Strijbos fotografie - zelfportret anouk-12

Hoe ziet het gesprek eruit?

Je plant een gesprek met mij in van 30 minuten. Voordat we kennismaken stuur ik een korte vragenlijst naar je toe om erachter te komen waar je nu precies tegenaan loopt.

Tijdens het gesprek zullen we even kort kennismaken en dan help ik je met datgene waar je op dat moment tegenaan loopt. Ik geef je praktische tips waar je direct mee aan de slag kan.