5 minuten wachten op het e-book..

Ondertussen kan je deze video bekijken om mij een beetje te leren kennen. En ik heb onder deze video nog iets heel tofs voor jou. DIT WIL JE NIET MISSEN!

[ec id=”1″]

Koop de challenge ‘Be your brand’ nu voor €18,-

Je hebt dit e-book gedownload, omdat je graag zelf aan de slag wilt met je zichtbaarheid. Want je weet dat het belangrijk is dat je jezelf laat zien. Maar voordat je jezelf laat zien is het ook belangrijk om te weten hoe je jezelf wilt laten zien. Zodat je met een duidelijke strategie zichtbaar gaat zijn om jouw ideale klant aan te trekken. Daarom heb ik een EENMALIG AANBOD voor jou, wat maar 30 minuten geldig is. Dus kijk snel verder!

 

Wil jij?

 • Weten hoe je je ideale klant aantrekt?
 • Zelfverzekerd overkomen?
 • Vanuit vertrouwen je ideale doelgroep online aanspreken?
 • Een persoonlijk moodboard waarin de look en feel van jouw bedrijf duidelijk staat?

 

Je ziet bij andere ondernemers dat ze een perfecte feed hebben, goede stories maken en veel content delen. En je weet dat dat nodig is om jouw ideale klant aan te trekken. Je bent het overzicht kwijt hoe je Instagram kan inzetten en weet niet waar je moet beginnen met het delen van jouw verhaal. Misschien voel je je wel onzeker of heb je het idee dat mensen jou niet interessant vinden. Wat nou als ik jou vertel dat persoonlijke foto’s en verhalen 40% meer interactie krijgen op Instagram. Jij kan  dat ook! In deze driedaagse challenge ga ik je helpen om de basis van jouw zichtbaarheid goed neer te zetten.

Waarin je na gaat denken wie jij bent, wat je wilt uitstralen en hoe jij je ideale klant aan kan spreken.

Alles zit al in jou, maar het moet alleen nog naar buiten gebracht worden. Ik zorg dat jij vanuit jouw authentieke zelf zichtbaar gaat zijn. Waardoor het allemaal niet meer moeilijk voelt, maar vanuit jezelf en flow zichtbaar gaat zijn. Jij weet wie je bent en wat je wilt uitstralen en hoe je jezelf als personal brand kunt gaan neerzetten. Je kunt meteen instromen! Zie ik je daar?

 

 

Wie ben ik?

 

Ik ben Anouk, 29 jaar en ik ben personal branding fotograaf. Ik geloof in authentiek zichtbaar zijn. Niet wat mensen verwachten of denken dat hoort bij zichtbaar zijn. Maar echt op een manier dat helemaal jij uitstraalt. En ik heb zelf ervaren hoeveel dat voor mijn bedrijf heeft betekend. En deze kennis wil ik graag met je delen door deze challenge. Want het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wanneer je je personal brand goed hebt staan heb je een hele sterke basis waar je altijd op terug kan vallen.

De mensen die mij kennen omschrijven mij als een lief, spontaan en sociaal persoon. Ik ben erg geïnteresseerd in mensen en ben altijd benieuwd naar wat hun drijft en hoe hun leven eruit ziet, niet te oppervlakkige gesprekken dus. Verder ben ik een echte romanticus, want ik ben dol op bloemen, kaarsjes en romcoms. Ik ben een echte zoetekauw en dierenvriend. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met de mensen die dichtbij mij staan.
 

 

Voor wie is deze challenge?

[/av_textblock] [av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-kkqxrneo’ admin_preview_bg=”] [av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-ke9zuh3q’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

 

No one is you, and that is your superpower

 

Inhoud

De challenge bestaat uit 3 dagen:

 1. Wie ben ik?

  Wie ben ik en hoe wil ik overkomen?

 2. Wie is mijn ideale klant?

  Wie is jouw ideale klant? En hoe trigger je en trek je ze aan?

 3. Moodboard maken

  Look & feel van jouw bedrijf visueel maken Jouw personal brand

 

 

Veelgestelde vragen

– Ik twijfel of dit wat voor mij is.. Deze challenge is voor jou wanneer jij meer zichtbaar wilt zijn op een manier dat bij jou past en de klanten aan wilt trekken die bij jou passen. – Waar vind de challenge plaats? De challenge vind plaats in een besloten Instagram account. Wanneer je de cursus hebt gekocht kan je op volgen klikken en accepteer ik jou voor het account.

– Wanneer begint de challenge? Je kunt instromen wanneer je wilt

– Hoelang heb ik toegang tot de challenge? Je hebt minimaal een maand toegang tot de challenge

– Hoelang duurt de challenge? De challenge is zo gemaakt dat je in 3 dagen klaar bent, maar je kunt de challenge op je eigen tempo doen.

 

CHALLENGE

be your brand

 

 

€ 18,-

[

 

excl. btw

 

 

[ec id=”1″]

 

Wanneer jij JA zegt tegen deze challenge zeg jij: