Deprecated: Required parameter $settings follows optional parameter $video_id in /home/u112878p123251/domains/anoukstrijbos.nl/public_html/wp-content/plugins/premium-addons-for-elementor/widgets/premium-media-wheel.php on line 2017

Beautiful you portret fotoshoot

Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven als vrouw. Een portret fotoshoot voor meer zelfvertrouwen en om jou eigen kracht en potentie te ontdekken.

Vrouwelijke fotograaf voor portretfotografie Zwolle en Kampen

Ik help vrouwen aan meer zelfvertrouwen

Ik help vrouwen door middel van portretfotografie te laten zien hoe prachtig ze zijn zoals ze zijn. Om zichzelf te gaan omarmen en meer zelfvertrouwen te krijgen. Om haarzelf meer te gunnen en te geloven in haar potentie. Want teveel vrouwen cijferen zichzelf weg en gunnen de ander de wereld toe behalve zichzelf.  Terwijl alles begint bij jezelf. Wanneer jij jezelf lief hebt, zal je ook meer liefde kunnen geven. Zal je gelukkiger zijn.

Lees snel verder als je je hierin herkend

Een portret fotoshoot voor de prachtige vrouw die je bent

Wanneer jij je niet langer wilt laten leiden door onzekerheid, maar door jouw kracht

Als jij je uitstraling en schoonheid via een lens vertaald wilt zien, dan moet je bij Anouk zijn. Want Anouk maakt van jou een ware kunstwerk, zonder poespas
Victoria Herrero

Dit gun ik jou, vrouw...

Vrouwelijke portret fotograaf die werkt met een vaste visagiste, gevestigd in zwolle en kampen
Professionele fotoshoot met visagie in zwolle als cadeau geven

Soort portret fotoshoots

Boudoir | Naakt | Portret

Je mag zelf kiezen of je boudoir, bedekt naakt of in een mooie outfit wilt. Wat het beste bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. Ik zorg ervoor dat dit een geweldige ervaring voor jou gaat zijn waar jij je veilig voelt en jezelf kunt zijn.

Ik laat je zien hoe mooi jij bent zoals jij nu bent en dat gaat omarmen. 

Video afspelen

Hoe zou jij het vinden een dag in het zonnetje gezet te worden, je zelfverzekerd voelt met prachtige foto's als eindresultaat?

Ik heb een heel uitgebreid pakket voor jou om je zoveel mogelijk in de watten te leggen. Je haar en make-up wordt gedaan, je kiest een mooi kleding stuk uit de client closet waarin je je geweldig in voelt en ik zet de mooie, stralende jij op de foto. Ik help jou met het hele proces om foto’s te hebben waar jij je prettig bij voelt. Samen kijken we op welke locatie jij je het prettigst voelt en wat voor soort foto’s je graag zou willen. Zodat jij straks vol zelfvertrouwen de fotoshoot in gaat en terug kijkt op deze enorme speciale dag.

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen door een fotoshoot?

Hoe ziet de portret fotoshoot eruit?

Allereerst leer ik je graag kennen om te kijken of we een leuke klik hebben. Ik vind het belangrijk dat je je fijn voelt bij mij, zodat je je helemaal kan laten gaan en op je gemak bent tijdens de fotoshoot. Tijdens het gesprek hoor ik graag jouw verhaal & waar ik jou precies mee kan helpen. Daarna bespreken we wat jou wensen zijn en gaan we samen kijken wat voor fotoshoot je wilt. Ik kan een moodboard op maat maken, zodat je een beter beeld krijgt.
Daarna gaan we een datum prikken samen met de visagiste. Zij gaat je eerst in de watten leggen, waarbij ze je haar styled en je prachtig opmaakt. Daarna zoeken we de outfit uit of een jurk uit mijn kledingcollectie.  
En dan gaan we beginnen. Ik geef je aanwijzingen en ondertussen kletsen we wat. Ik vertel regelmatig hoe goed je het doet en op een gegeven moment zal je merken dat je je fijn voelt voor de camera en steeds meer durft te bewegen. Na de fotoshoot krijg je een gallerij toegestuurd waar ik een mooie selectie uit heb gemaakt. Je mag daaruit de foto’s uitkiezen die je geprint wilt hebben voor aan de muur of in een fotobox met losse prints. Zodat je een blijvende herinnering hebt naar dat moment en er afentoe weer even naar kunt kijken en hoe je je toen voelde.

Het lijkt me zo mooi om jou een dag te laten stralen in een prachtige outfit en jou meer zelfvertrouwen te geven en te laten zien hoe prachtig je bent!

Gun jezelf deze fotoshoot!

Mijn werkwijze als portretfotograaf

01.

Kennismaking Zoom

Een klik hebben vind ik super belangrijk! Daarom plannen we eerst een kennismakingsgesprek in om te kijken of de klik er is en kijken we wat voor foto’s je graag zou willen.

02.

Moodboard

Om jou een beter beeld te geven wat voor soort foto’s je zou willen kan ik een moodboard voor je maken. Zodat je een beter beeld krijgt hoe de foto’s eruit kunnen zien.

03.

Client closet

Om jou zoveel mogelijk te ontzorgen en meer zelfvertrouwen te geven kan je kledingstukken uitkiezen uit de client closet. Elke outfit is met zorg uitgekozen. Wil je er geen gebruik van maken? Dan denk ik graag met je mee wat je aan zou kunnen trekken.

04.

Locaties

Ik denk graag met je mee wat voor foto locatie we kunnen uitkiezen voor de fotoshoot. In de natuur fotografeer ik het liefst, maar we kunnen ook een locatie afhuren. Daar zijn wel extra kosten aan verbonden.

05.

Fotoshoot incl. visagiste

Om jou extra zelfvertrouwen te geven en je mooi te voelen word je opgemaakt door een visagiste. Ze luistert naar jouw wensen en kijkt wat mooiste staat bij jou.

06.

Portret fotoshoot

Ik zorg voor een ontspannen sfeer. We kletsen wat, zetten een muziekje op en ik geef je advies met poseren. Samen maken we er een geweldige fotoshoot van en jij je prachtig gaat voelen.

07.

Aflevering foto's en prints

Je krijgt een online galerij waar je de foto’s kunt uitkiezen die je afgedrukt wilt hebben. Bestel je een print dan ontvang je daar ook de digitale foto van.

Wat anderen zeggen ..

Ik maak van jou een kunstwerk

Portret fotografie zwolle vrouw

Ik gun mezelf dit mooie cadeau

Veelgestelde

vragen en twijfels

Iedereen is fotogeniek en wanneer je een klik voelt met mij gaat dat helemaal goed komen. Ik begeleid je hier helemaal in.

De standaard prijs voor een fotoshoot is €363 inclusief visagie en btw, excl reiskosten. Dit is alleen voor de fotoshoot zelf. Na de fotoshoot krijg je een galerij waarin je de foto’s uitkiest die je wilt kopen. Dat kan een mooie fine art print aan de muur zijn of een luxe box.

Ik heb een cliënt closet, waarin je de meest mooie jurken uit kan kiezen. Maar je mag ook altijd zelf kleding meenemen als je dat wilt. Ik help je graag mee met uitkiezen.

Ik help jou met het hele proces. Samen gaan we kijken wat voor kleding je het beste aan kunt trekken en haar & make-up word verzorgd door de visagiste.

Je krijgt een galerij opgestuurd, waarin je de foto’s kunt uitkiezen voor prints. De foto’s die je kiest krijg je ook digitaal toegestuurd. Ik kom de prints persoonlijk naar je brengen of je kunt het bij mij in Kampen ophalen.

Je bent mooi zoals je bent en je hoeft niet aan een perfect plaatje te voldoen om mooi genoeg te zijn voor op de foto. Jij bent goed zoals je bent dus laat je daardoor echt niet tegenhouden!

Zit je vraag er niet tussen? Mail mij dan naar info@anoukstrijbos.nl