Beautiful you
portret fotoshoot

Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven als vrouw. Een portret fotoshoot voor meer zelfvertrouwen en om in jouw kracht te staan.

Een portret fotoshoot voor de prachtige vrouw die je bent

Je hebt een moeilijke tijd achter de rug. Je hebt jezelf lang niet op de eerste plek gezet en was streng voor jezelf. Maar daar werk je nu hard voor om dat niet meer te doen. 

Je zorgt nu beter voor jezelf en wil  jezelf vieren door een fotoshoot. Om jouw eigen schoonheid te zien, jezelf te omarmen en te accepteren. Een cadeau wat je voor de rest van je leven bij je draagt, een ervaring om nooit te vergeten dat jij dit jezelf gunde en meer zelfvertrouwen voelt.

Een transformatie van onzekerheid naar een vrouw dat haar eigen schoonheid ziet en voelt.

‘Mijn fotoshoot bij Anouk was een unieke en onvergetelijke ervaring. Deze ervaring heeft bijgedragen dat ik op een prachtige manier naar mijzelf kon kijken.’

Sinds lange tijd had ik mij niet zo mooi en gezien gevoeld als tijdens de fotoshoot.
Annick
Fotoshoot voor meer zelfvertrouwen in Zwolle

Ik help vrouwen aan meer zelfvertrouwen

Hi! Ik ben Anouk en ik laat vrouwen door middel van portretfotografie zien hoe prachtig ze zijn zoals ze zijn. Na zelf een hele reis gemaakt te hebben naar zelfacceptatie help ik nu andere vrouwen daarmee.

Om zichzelf te gaan omarmen en meer zelfvertrouwen te krijgen. Om haarzelf meer te gunnen en te geloven in haar potentie. Want teveel vrouwen cijferen zichzelf weg en gunnen de ander de wereld toe behalve zichzelf.  Terwijl alles begint bij jezelf. Wanneer jij jezelf lief hebt, zal je ook meer liefde kunnen geven. Zal je gelukkiger zijn.

Dit gun ik jou, vrouw...

Wat is een bourdoir fotoshoot?
Hoe gaat een boudoir fotoshoot in zijn werk? zwolle

Dit zeiden de vrouwen die kozen voor Beautiful you shoot ..

Opties portret fotoshoots

Boudoir | Bedekt naakt | Portret

Je mag zelf kiezen of je boudoir, bedekt naakt of in een mooie outfit wilt. Wat het beste bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. Ik zorg ervoor dat dit een geweldige ervaring voor jou gaat zijn waar jij je veilig voelt en jezelf kunt zijn.

Ik laat je zien hoe mooi jij bent zoals jij nu bent en dat gaat omarmen. 

Video afspelen

Hoe zou jij het vinden een dag in het zonnetje gezet te worden, je zelfverzekerd voelt met prachtige foto's als eindresultaat?

Ik heb een heel uitgebreid pakket voor jou om je zoveel mogelijk in de watten te leggen. Je haar en make-up wordt gedaan, je kiest een mooi kledingstuk uit de cliënt closet waarin je je geweldig in voelt en ik zet de mooie, stralende jij op de foto. 

Ik help jou met het hele proces om foto’s te hebben waar jij je prettig bij voelt. Samen kijken we op welke locatie jij je het prettigst voelt en wat voor soort foto’s je graag zou willen. Zodat jij straks vol zelfvertrouwen de fotoshoot in gaat en terug kijkt op deze enorme speciale dag. Met prachtige prints als eindresultaat waar je altijd weer naar terug kunt kijken om dat gevoel weer naar boven te halen.

Hoe ziet de portret fotoshoot eruit?

Allereerst leer ik je graag kennen om te kijken of we een leuke klik hebben. Ik vind het belangrijk dat je je fijn voelt bij mij, zodat je je helemaal kan laten gaan en op je gemak bent tijdens de fotoshoot. Tijdens het gesprek hoor ik graag jouw verhaal & waar ik jou precies mee kan helpen. Daarna bespreken we wat jou wensen zijn en gaan we samen kijken wat voor fotoshoot je wilt. Ik kan een moodboard op maat maken, zodat je een beter beeld krijgt.

Daarna gaan we een datum prikken samen met de visagiste. Zij gaat je eerst in de watten leggen, waarbij ze je haar styled en je prachtig opmaakt. Als laatste kiezen we de kledingsetjes uit voor de fotoshoot.

En dan gaan we beginnen. Ik geef je aanwijzingen en ondertussen kletsen we wat. Aan het begin voelt het misschien nog wat onwennig, maar hoe langer we bezig zijn hoe meer je gaat opbloeien. Je gaat meer stralen en poseren, want je voelt de kracht van binnen.

Na de fotoshoot krijg je een galerij toegestuurd waar ik een mooie selectie uit heb gemaakt. Je mag daaruit de foto’s uitkiezen die je geprint wilt hebben voor aan de muur, een album of in een fotobox met losse prints. Zodat je een blijvende herinnering hebt naar dat moment en er afentoe weer even naar kunt kijken en hoe je je toen voelde.

Het lijkt me zo mooi om jou een dag te laten stralen in een prachtige outfit en jou meer zelfvertrouwen te geven en te laten zien hoe prachtig je bent!

Mijn werkwijze als portretfotograaf

01.

Kennismaking

Een klik hebben vind ik super belangrijk! Daarom plannen we eerst een kennismakingsgesprek in om te kijken of de klik er is en kijken we wat voor foto’s je graag zou willen.

02.

Moodboard

Om jou een beter beeld te geven wat voor soort foto’s je zou willen kan ik een moodboard voor je maken. Zodat je een beter beeld krijgt hoe de foto’s eruit kunnen zien.

03.

Client closet

Om jou zoveel mogelijk te ontzorgen en meer zelfvertrouwen te geven kan je kledingstukken uitkiezen uit de client closet. Elke outfit is met zorg uitgekozen. Wil je er geen gebruik van maken? Dan denk ik graag met je mee wat je aan zou kunnen trekken.

04.

Locaties

Ik denk graag met je mee wat voor foto locatie we kunnen uitkiezen voor de fotoshoot. In de natuur fotografeer ik het liefst, maar we kunnen ook een locatie afhuren. Daar zijn wel extra kosten aan verbonden.

05.

Fotoshoot incl. visagiste

Om jou extra zelfvertrouwen te geven en je mooi te voelen word je opgemaakt door een visagiste. Ze luistert naar jouw wensen en kijkt wat mooiste staat bij jou.

06.

Portret fotoshoot

Ik zorg voor een ontspannen sfeer. We kletsen wat, zetten een muziekje op en ik geef je advies met poseren. Samen maken we er een geweldige fotoshoot van en jij je prachtig gaat voelen.

07.

Aflevering foto's en prints

Je krijgt een online galerij waar je de foto’s kunt uitkiezen die je afgedrukt wilt hebben. Bestel je een print dan ontvang je daar ook de digitale foto van.

Ik maak van jou een kunstwerk

Portret fotografie zwolle vrouw

Ik gun mezelf dit mooie cadeau

Veelgestelde

vragen en twijfels

Iedereen is fotogeniek en wanneer je een klik voelt met mij gaat dat helemaal goed komen. Ik begeleid je hier helemaal in.

De standaard prijs voor een fotoshoot is €393 inclusief visagie en btw, excl reiskosten. Dit is alleen voor de fotoshoot zelf. Na de fotoshoot krijg je een galerij waarin je de foto’s uitkiest die je wilt kopen. Dat kan een mooie fine art print aan de muur zijn, een album of een luxe box.

Ik heb een cliënt closet, waarin je de meest mooie jurken uit kan kiezen. Maar je mag ook altijd zelf kleding meenemen als je dat wilt. Ik help je graag mee met uitkiezen.

Ik help jou met het hele proces. Samen gaan we kijken wat voor kleding je het beste aan kunt trekken en haar & make-up word verzorgd door de visagiste.

Je krijgt een galerij opgestuurd, waarin je de foto’s kunt uitkiezen voor prints. Dat kan een luxebox zijn, album of een print aan de muur. De foto’s die je kiest krijg je ook digitaal toegestuurd. De prints worden mooi ingepakt en naar je huis toegestuurd.

Nee lief mens, je bent mooi zoals je bent en je hoeft niet aan een perfect plaatje te voldoen om mooi genoeg te zijn voor op de foto. Jij bent goed zoals je bent dus laat je daardoor echt niet tegenhouden!

Zit je vraag er niet tussen? Mail mij dan naar info@anoukstrijbos.nl