Beautiful you portret fotoshoot

Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven als vrouw. Een portret fotoshoot voor meer zelfvertrouwen en om jou eigen kracht en potentie te ontdekken.

Ik help vrouwen aan meer zelfvertrouwen

Ik help vrouwen door middel van portretfotografie te laten zien hoe prachtig ze zijn zoals ze zijn. Om zichzelf te gaan omarmen en meer zelfvertrouwen te krijgen. Om haarzelf meer te gunnen en te geloven in haar potentie. Want teveel vrouwen cijferen zichzelf weg en gunnen de ander de wereld toe behalve zichzelf.  Terwijl alles begint bij jezelf. Wanneer jij jezelf lief hebt, zal je ook meer liefde kunnen geven. Zal je gelukkiger zijn.

Lees snel verder als je je hierin herkend

Een portret fotoshoot voor de prachtige vrouw die je bent

Wanneer jij je niet langer wilt laten leiden door onzekerheid, maar door jouw kracht

Als jij je uitstraling en schoonheid via een lens vertaald wilt zien, dan moet je bij Anouk zijn. Want Anouk maakt van jou een ware kunstwerk, zonder poespas
Victoria Herrero

Dit gun ik jou, vrouw...

Professionele fotoshoot met visagie in zwolle als cadeau geven

Soort portret fotoshoots

Boudoir | Naakt | Portret

Je mag zelf kiezen of je boudoir, naakt of in een andere mooie outfit wilt. Wat het beste bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. Want ik wil dat dit een geweldige ervaring voor jou gaat zijn waar jij je prettig bij voelt. En met meer zelfvertrouwen de fotoshoot uit gaat.

Ik laat je zien hoe mooi jij bent zoals jij nu bent en dat gaat omarmen. 

Video afspelen

Hoe zou jij het vinden een dag in het zonnetje gezet te worden, je zelfverzekerd voelt met prachtige foto's als eindresultaat?

Ik heb een heel uitgebreid pakket voor jou om je zoveel mogelijk in de watten te leggen. Je haar en make-up wordt gedaan, je trekt een mooi kledingstuk aan waar je je geweldig in voelt en ik zet de mooie, stralende jij op de foto. Ik help jou met het hele proces om foto’s te hebben waar jij je prettig bij voelt. Samen kijken we op welke locatie jij je het prettigst voelt en wat voor soort foto’s je graag zou willen. Zodat jij straks vol zelfvertrouwen de fotoshoot in gaat en terug kijkt op deze enorme speciale dag.

Hoe ziet de portret fotoshoot eruit?

Allereerst leer ik je graag kennen om te kijken of we een leuke klik hebben. Ik vind het belangrijk dat je je fijn voelt bij mij, zodat je je helemaal kan laten gaan en op je gemak bent tijdens de fotoshoot. Tijdens het gesprek hoor ik graag jouw verhaal & waar ik jou precies mee kan helpen. Daarna bespreken we wat jou wensen zijn en hoe we dat kunnen uitvoeren. Ik kan een moodboard op maat maken, zodat je een beter beeld krijgt.
Daarna gaan we een datum prikken samen met de visagiste. Zij gaat je eerst in de watten leggen, waarbij ze je haar styled en je prachtig opmaakt. Daarna zoeken we de outfit uit of een jurk uit mijn kledingcollectie. Ben je benieuwd naar mijn kleding collectie? Bekijk dan eens de highlights op mijn Instagram pagina.
En dan gaan we beginnen. Ik geef je aanwijzingen en ondertussen kletsen we wat. Ik vertel regelmatig hoe goed je het doet en op een gegeven moment zal je merken dat je je fijn voelt voor de camera en steeds meer durft te bewegen.
Na de fotoshoot krijg je een gallerij toegestuurd waar ik een mooie selectie uit heb gemaakt. Je mag daaruit één foto kiezen die je geprint wilt hebben voor aan de muur. Zodat je een blijvende herinnering hebt naar dat moment en er afentoe weer even naar kunt kijken.
Het lijkt me zo mooi om jou een dag te laten stralen in een prachtige outfit en jou een zelfverzekerd gevoel te geven.

Gun jezelf deze fotoshoot!

Mijn werkwijze als portretfotograaf

01.

Kennismaking Zoom

Een klik hebben vind ik super belangrijk! Daarom plannen we eerst een kennismakingsgesprek in om te kijken of de klik er is en kijken we wat voor foto’s je graag zou willen.

02.

Moodboard

Om jou een beter beeld te geven wat voor soort foto’s je zou willen kan ik een moodboard voor je maken. Zodat je een beter beeld krijgt hoe de foto’s eruit kunnen zien.

03.

Client closet

Om jou zoveel mogelijk te ontzorgen en meer zelfvertrouwen te geven kan je kledingstukken uitkiezen uit de client closet. Elke outfit is met zorg uitgekozen. Wil je er geen gebruik van maken? Dan denk ik graag met je mee wat je aan zou kunnen trekken.

04.

Locaties

Ik denk graag met je mee wat voor foto locatie we kunnen uitkiezen voor de fotoshoot. In de natuur fotografeer ik het liefst, maar we kunnen ook een locatie afhuren. Daar zijn wel extra kosten aan verbonden.

05.

Fotoshoot incl. visagiste

Om jou extra zelfvertrouwen te geven en je mooi te voelen word je opgemaakt door een visagiste. Ze luistert naar jouw wensen en kijkt wat mooiste staat bij jou.

06.

Portret fotoshoot

Ik zorg voor een ontspannen sfeer. We kletsen wat, zetten een muziekje op en ik geef je advies met poseren. Samen maken we er een geweldige fotoshoot van.

07.

Aflevering foto's en prints

Je krijgt een online galerij waar je de fotoís kunt downloaden. Ook mag je een foto uitkiezen die je afgedrukt wilt hebben dat in de prijs zit. Meer afdrukken is natuurlijk altijd mogelijk voor een meerprijs.

Investering fotoshoot

1165 euro

Excl. BTW en reiskosten

Veelgestelde

vragen en twijfels

Iedereen is fotogeniek, zolang jij je op je gemak voelt bij mij en ik help jou wanneer je even niet weet wat je moet doen.

Je kunt een fotoshoot vanaf een uur boeken. Maar weet ook dat het fijn is om te kunnen wennen aan de camera en we er samen meer uit kunnen halen wanneer er meer tijd voor is.

Ik heb een client closet, waarin je de meest mooie jurken uit kan kiezen. Maar je mag ook altijd zelf kleding meenemen als je dat wilt.

Ik help jou met het hele proces. Samen gaan we kijken wat voor kleding je het beste aan kunt trekken en haar & make-up word verzorgd door de visagiste.

Je krijgt een galerij opgestuurd, waarin je de foto’s kunt downloaden en de foto mag uitkiezen om als print aan de muur te hangen. Voor extra prints is een meerprijs.

Je bent mooi zoals je bent en je hoeft niet aan een perfect plaatje te voldoen om mooi genoeg te zijn voor op de foto. Jij bent goed zoals je bent dus laat je daardoor echt niet tegenhouden!

Zit je vraag er niet tussen? Mail mij dan naar info@anoukstrijbos.nl

Plan hier je kennismakingsgsprek