Gratis masterclass ‘Be your brand’

6 vragen die je jezelf mag stellen bij personal branding

6 vragen die je jezelf mag stellen bij personal branding

Hoe trek je de klanten aan die bij je passen?

Je bent je bedrijf gestart, omdat je je werk op jouw eigen manier wilde doen. Een manier dat bij jou past. Werk dat zorgt voor meer vrijheid en plezier. En waarschijnlijk wil je ook werken met de klanten waar jij blij van wordt. Want dat maakt je werk veel leuker toch? Maar hoe trek je de juiste klanten aan? Door jezelf te laten zien. In foto’s van jezelf, maar ook in het schrijven of in een video. Mensen willen werken met mensen en daarin weten met wie ze willen samenwerken. Personal branding is de manier om de ideale klanten aan te trekken. En daar gaat deze blog over! 

 

Wat moet je weten over personal branding?

Personal branding is jezelf als merk neerzetten. Denk daarbij aan bepaalde kleuren, een gevoel overbrengen, een bepaalde sfeer, bepaalde woorden, een missie en visie en een gezicht. Jij bent het gezicht achter jouw bedrijf. Ze werken met jou samen. Dus het draait daarbij echt om jou. Wie jij bent als persoon.

Portret fotograaf in omgeving Zwolle voor vrouwen

In deze blog ga ik je 6 vragen geven die jij jezelf mag stellen als jij jezelf als personal brand wilt gaan neerzetten.

Scroll snel verder naar beneden

 

1. Wat is mijn missie?

Waarom doe jij je werk? Wat is jouw missie en doel uiteindelijk met het werk wat je doet? Mijn missie is bijvoorbeeld vrouwen laten zien hoe mooi ze zijn en dat ze zichtbaar mogen zijn op een manier dat bij hun past.

 

2. Wat vind ik belangrijk? Wat zijn mijn kernwaarden?

Wat vind jij belangrijk in jouw werk en in het leven? Hoe kijk jij daar naar? En wat vind jij belangrijk in samenwerking met andere mensen? Ik vind het bijvoorbeeld belangrijk dat mensen elkaar in hun waarde laten, respect hebben voor elkaar, authentiek zijn en zich niet anders voordoen

 

3. Wat is jouw reis geweest naar waar je nu staat?

Mensen houden van verhalen en helemaal als het een persoonlijk verhaal is. Want op die manier leren ze jou beter kennen. Vertel hoe jouw reis is geweest naar waar je nu staat. Welke angsten heb je daarvoor moeten overwinnen en wat heeft dat met jou gedaan?

4. Welk gevoel wil jij overbrengen naar anderen? Welke transformatie bied jij?

Hoe wil jij dat mensen aan het einde van jouw product of dienst denken over jou? Welk gevoel wil je ze mee geven? Wat heb je voor hun kunnen betekenen?

 

5. Typische dingen van jou

Wie ben jij als persoon? Heb jij bepaalde stopwoordjes? Waar houd jij van? Wat doe je graag? Wat houd jou bezig? Deel deze dingen zodat mensen een beter beeld krijgen wie jij als persoon bent

 

6. Op welke vlak wil jij een connectie met jouw klanten?

Laat de dingen terugkomen in jouw content waar jij een connectie op zoekt. Wat wil je dat jullie gemeen hebben? Zo laat ik bijvoorbeeld terugkomen dat ik persoonlijke ontwikkeling belangrijk vind, de natuur, kwetsbaarheid , dieren. Omdat ik dit ook belangrijk vind dat mijn klanten hier hetzelfde in staan.

Ik hoop dat je veel aan deze vragen hebt gehad en aan de slag kunt met jezelf als personal brand neer te zetten. Ik deel nog veel meer over personal branding en zichtbaarheid in mijn andere blogs. Neem gerust een kijkje!

 

En onderaan de pagina kan je een reactie achterlaten wat je aan deze blog hebt gehad.

Deze foto’s zijn gemaakt voor de ondernemer en coach: https://www.iam1.nl/ 

Visagie en haar: www.beautybysayrona.nl

Fotolocatie Heerderstrand: https://www.visitheerde.com/recreatie/zwemmen/heerderstrand

Branding fotografie in de natuur
Hoe ziet een personal branding fotoshoot eruit?
Branding fotografie in de winter inspiratie
Welk seizoen is het mooist voor een branding fotoshoot?
Branding en portret fotograaf zwolle
Personal branding inzetten om de ideale klant aan te trekken
personal branding shoot op een creatieve manier
Fotograaf voor meer zelfvertrouwen

Hil, ik ben Anouk

31 jaar en heb in de loop der jaren heel vele vrouwen mogen fotograferen. Ik werk samen met coaches en bewuste ondernemers en zorg voor prachtige, persoonlijke foto’s met echte emoties en verhalende fotografie voor verbinding. Zodat ze meer impact kunnen maken met hun online zichtbaarheid.

Ik heb een rustige persoonlijkheid en kan goed luisteren. Ook kan ik vrouwen goed op hun gemak stellen, zodat ze echt als haarzelf op de foto komt.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk