Gratis masterclass ‘Be your brand’

5 voordelen van personal branding fotografie

5 voordelen van personal branding fotografie

 

Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf voor jouw bedrijf kan je uit verschillende soorten fotografen kiezen. Een fotograaf die van alles en nog wat doet, een portretfotograaf of een personal branding fotograaf. Onderschat het niet hoe belangrijk foto’s voor jouw bedrijf zijn. Het is het eerste wat mensen zien als ze op jouw website, social media, podcast of advertentie zien. De eerste indruk is super belangrijk. Dus zorg dat je echt een fotograaf kiest waar jij een klik mee voelt en die echt met je mee denkt in wat je wilt uitstralen. Een personal branding fotograaf richt zich specifiek op wie jij bent, wat jouw verhaal en missie is en wat jij wilt uitstralen. In de blog vertel ik je wat de voordelen zijn van branding fotografie:

1. De fotograaf denkt met je mee

Voor veel ondernemers is het moeilijk om te bepalen wat ze willen uitstralen. Want je kan een beetje blind zijn voor jezelf. Een fotograaf kan weer met een open blik naar jou kijken. En met je meedenken in wat je wilt uitstralen. Maar ook wie je wilt aantrekken. En deze dingen ook terug laat komen in de foto’s.

 

2. De branding fotograaf zorgt dat de hele look en feel klopt bij wie je bent

Een branding fotograaf houd rekening met welk gevoel jij wilt overbrengen, welke sfeer bij je past en wat voor locatie die juiste sfeer overbrengt. Zodat het meteen de juiste mensen daarin aanspreekt. Ik heb zelf een lijst met locaties die elke klant krijgt. Fotolocaties waar ik eerder ben geweest of die gebruikt kan worden voor een fotoshoot. Zo hoef je zelf niet meer veel tijd te steken in een locatie vinden.

 

3. De foto’s maken meer impact

Ik maak niet alleen mooie lachende foto’s van je, maar zorg voor verschillende emoties. Foto’s die alle kanten van jou laten zien. En foto’s die jouw verhaal versterken voor meer impact. Niet alleen jouw krachtige kant, maar ook jouw kwetsbare kant. Want jij gelooft ook dat je op die manier diepere connecties krijgt met jouw klanten. En daarin vind jij oprechtheid ook belangrijk. Want zo krijgen mensen een echt mens te zien en zal je sneller een gunfactor krijgen.

 

4. De foto’s zijn authentiek

Ik gebruik jou als uitgangspunt van de hele fotoshoot. En daarom is elke fotoshoot authentiek. De locatie past bij jou, de emoties laten jouw persoonlijkheid en verhaal zien, de kleding past bij jou. Daarom is een fotoshoot zo enorm waardevol voor jouw bedrijf.

 

5. De foto’s vertellen een verhaal

Ik werk veel met ervaringsdeskundigen. Coaches die vanuit hun eigen ervaring andere mensen willen helpen. En dat verhaal vind ik zo mooi en krachtig. Dat mag in de foto’s ook naar voren komen! Daarom maak ik ook foto’s die passend zijn bij jouw verhaal. Zodat het extra sterk word.

Laat zakelijke foto's door een branding fotograaf maken

Maar mijn buurman kan toch ook best wat foto’s maken, hij heeft nog een leuke camera liggen! Wil jij echt next level gaan met jouw bedrijf, dan moet je dat ook met jouw uitstraling doen. Een fotograaf die niet alleen mooie foto’s maakt, maar ook echt passend maakt bij wie jij bent en wat je wilt uitstralen. En ik hoop dat je door deze blog in ziet wat de meerwaarde is van een branding fotograaf.

Branding shoot

De vrouw die je op deze foto zit is een half jaar lang mijn coach geweest. Ze  is enorm enthousiast, heeft humor, is positief en lief en dat wilde we in de foto’s ook terug laten komen. We kozen voor een combinatie van 2 locaties. De binnen locatie voor wat zakelijker en de buitenfoto’s voor meer het vrije gevoel. De locatie paste helemaal bij haar, licht, hout en in het bos. 

Vrouwelijke onderneemster: Nikki van Duuren: https://www.nikkivanduuren.nl/ 

Haar en make-up is verzorgd door: Sayrona – https://beautybysayrona.nl/ 

Locatie: NOYR tiny house Nunspeet – https://noyr.nl/ 

Fotograaf voor meer zelfvertrouwen

Hil, ik ben Anouk

31 jaar en heb in de loop der jaren heel vele vrouwen mogen fotograferen. Ik werk samen met coaches en bewuste ondernemers en zorg voor prachtige, persoonlijke foto’s met echte emoties en verhalende fotografie voor verbinding. Zodat ze meer impact kunnen maken met hun online zichtbaarheid.

Ik heb een rustige persoonlijkheid en kan goed luisteren. Ook kan ik vrouwen goed op hun gemak stellen, zodat ze echt als haarzelf op de foto komt.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk